" />
Hela den här avdelningen är en annons

Superpotten: Miljarder på spel – så enkelt kan du tävla om megavinsten

Lottofeber råder återigen runt om i världen och det är tack vare Mega Millions – ett av USA:s mest populära lotterier – och nu i veckan har du chansen att kamma hem megavinsten.

Köp 1 och få 1 gratis! Spela på Megamillions och ta del av heta erbjudandet.

 

Men Mega Millions är inte det enda amerikanska lotteriet med hisnande vinstsummor. Populära Powerball utlovar alltid en jackpott på minst 40 miljoner dollar (cirka 328 miljoner kronor). Klicka här för att lägga ditt spel.

 

Du behöver inte heller sitta vid datorn för att spela – det går lika bra att vara i farten med mobiltelefonen, eller att spela på en tablet i hemmets lugna vrå. Oavsett om du är erfaren veteran som har dina turnummer spikade på förhand eller om du testar för första gången och låter datorn slumpa fram numren åt dig, så är Multilotto ett enkelt sätt att spela online.

 

Det finns ingen anledning varför inte nästa lottovinnare är svensk. Mega Millions har vinnare från hela världen – Mellanöstern, Europa, Mexiko och självklart USA. En dag kommer turen till Sverige och då kan nästa jättevinst vara din. Kom ihåg att det finns fler galna vinstmöjligheter än den absolut största jackpotten – så gå in och spela på dina turnummer och håll tummarna.

 

Den livsförändrande summan på 2,8 miljarder kronor står på spel nu på lördag, och Multilotto har förberett en speciell överraskning för alla lottonybörjare – varje ny spelare som registrerar sig på sidan får möjligheten att köpa en rad och få en på köpet.

 

Köp 1 och få 1 gratis! Spela på Megamillions och ta del av heta erbjudandet.

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Bonnier News Brand Studio