" />
Hela den här avdelningen är en annons

Så kan du kan bli miljardär – innan semestern

Nu finns ovanligt många chanser att vinna riktigt stora pengar.
Både Powerball och Mega Millions har nämligen jackpottar som nu ligger på flera miljarder kronor.
Snacka om att du kan få en riktigt härlig semester…

Bli miljardär lagom till semesternBli miljardär lagom till semestern
 
Det är en bra tid på året med stora chanser att vinna pengar. Tack vare att många vill spela så här års växer jackpottarna snabbt och vinsterna blir ofta riktigt stora. Skulle någon annan ta hem potten behöver man heller inte vänta så länge innan de riktiga högvinsterna hägrar igen.
 
Hos Multilotto köper du enkelt lotter för bland annat Powerball, MegaMillions, Euromillions och Eurojackpot. Här kan du spela med dina egna turnummer eller bara klicka på snabbvalet för att enkelt spela med slumpmässiga siffror.
 
Just nu har Powerball och Mega Millions ovanligt stora jackpottar. Och är du en av dem som kammar hem vinsten så blir du rik snabbt – redan innan semestern.
 
Medan du väntar på lottoresultaten kan du testa Multilottos casino. Här finns alltid bra bonusar och de största spelen.
 
Bli miljardär innan sommarsemesternBli miljardär innan sommarsemestern
 

Experttipsen för att maxa dina vinstchanser

 
När du väljer nummer, tänk på att ha en blandning av jämna och udda nummer på din lott. Det är ovanligt att en vinnande kupong endast består av jämna eller udda nummer. Det händer ca 4 procent av dragningarna.
 
Den bästa strategin är att välja tre udda och två jämna nummer eller vice versa. 70 procent av alla dragningar har det mönstret.
 
Dela dina nummer mellan låga (1-25) och höga (26-50). Så ser nämligen 2/3 av alla dragningar ut!
 
Förlorande nummer som inte har dragits de senaste sex, eller färre dragningar, står för ungefär hälften av alla vinnande nummer i en given dragning. Förlorande nummer som inte dragits de senaste nio eller färre dragningar står för 2/3 av de vinnande nummrena.

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Bonnier News Brand Studio