" />
Hela den här avdelningen är en annons

Så kan DU få lika lyxiga villor som kändis-eliten!

En svensk ex-fru till en välkänd golfspelare har valt att sälja sitt lyxhus i Florida. Hon räknar med att kunna sälja det 2 400 kvadratmeter stora huset för en halv miljard svenska kronor. Tro det eller inte men huset har totalt 11 sovrum, 15 badrum, en vinkällare, hemmabiograf, två kök och ett gym. Utöver detta finns en stor swimmingpool och två gästhus med varsitt kök.

 

Dagligen läser man om superstjärnor och ser bilder på deras enorma villor världen över, något som kanske gör att man blir ”lite” avundsjuk. Men nu finns det något som kan leda till en stor ekonomisk förändring för dig: För några veckor sedan lanserades nämligen lotteriet MegaMillions MAXMegaMillions MAX. Där har du två gånger i veckan chans att vinna världens största jackpot på extrema 5,6 miljarder svenska kronor! Att vinna den summan skulle ge dig stora möjligheter att köpa en alldeles egen lyxvilla.

 

Vem vet, kanske är du nästa miljardvinnare? Ta chansen och gå in på MultilottoMultilotto och lägg dina rader redan idag!

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Bonnier News Brand Studio