" />
Hela den här avdelningen är en annons

Lottoyra: Tre otroliga dragningar under en vecka

Nu får svenska spelare chansen att vinna jackpottar på sammanlagt 1,7 miljarder kronor.

Nu i veckan får svenska lottospelare en fantastisk chans att vinna stort, med enorma jackpots från tre ledande lotterier (på sammanlagt 1,7 miljarder kronor). För den som vill spela snabbt och smidigt och få chansen att bli miljardär i veckan passar MultilottoMultilotto perfekt – där kan du nämligen enkelt spela på alla tre lotterierna.

 

Som sagt blir det en riktigt spännande vecka för lottoentusiaster, och den drar igång redan ikväll. Eftersom det är tre lotterier som har dragningar med enorma jackpots nu i veckan kan man sammanlagt vinna flera miljarder kronor. Yran kickar igång med SuperEnaSuperEna, ett av de mest populära lotterierna bland spelarna, som har en jackpot som ligger på 820 miljoner kronor.

 

För den som vill maxa sina chanser är det en bra idé att spela på alla tre lotterier, så att man inte missar några dragningar. Alternativt kan du prova på ett av dem, och istället spela på flera rader. Oavsett vilken strategi du använder så finns det bara ett enda sätt att få chansen att vinna stort på de internationella lotterierna, vilket är med Multilotto. Där hittar du alla de största lotterierna på en plats, och det är enkelt att köpa lotter med dina turnummer (eller slumpmässiga siffror) för att få chansen att vinna.

 

Efter SuperEna ikväll är det MegaMillions som står på tur, med en dragning imorgon kväll och en jackpot på hela 370 miljoner kronor. Därefter är det dags för Powerball, som i skrivande stund har en jackpot som ligger på 400 miljoner kronor. PowerballPowerball är ännu en favorit hos spelarna, och har skapat ett antal lyckliga miljardärer under de senaste åren.

 

Om du inte vill missa alla dragningarna – och få hjälp att hålla koll på dem – se till att skapa ett konto hos Multilotto nu. Där kan du enkelt köpa lotter, välja hur du vill spela och se resultaten från dragningarna.

 

Så gör du:

  1. Gå till Multilotto.comMultilotto.com. Skapa ett konto och ange dina uppgifter.
  2. Välj vilket lotteri du vill spela på.
  3. Välj dina turnummer, eller spela med slumpmässiga siffror. En rad kostar bara 15 kronor.
  4. Klicka på ”Spela nu”.
  5. Håll tummarna!

 

Vem vet, det kanske är din tur att bli miljardär den här veckan!

 

Välj dina nummer och spela nu.Välj dina nummer och spela nu.

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Bonnier News Brand Studio