" />
Hela den här avdelningen är en annons

Lottoraden värd 926 miljoner kronor kan delas ut ikväll

Nu har Multilotto tagit fram en funktion som gör att du kan boosta jackpotten – och har chans att vinna 926 miljoner kronor vid varje EuroJackpot-dragning.

Alla som satsar på lotto spelar för att få den rätta lottoraden och ta hem en stor jackpot. När någon vinner en jackpot på ett lotteri sjunker oftast jackpotten och det är väl tråkigt att spela för en “liten” jackpot, eller hur?

 

Därför har lottotjänsten Multilotto tagit fram en funktion som gör att du kan boosta jackpotten och ha chans att vinna 926 miljoner kronor vid varje EuroJackpot-dragning.

 

Så spelar du EuroJackpot:

  1. Välj 5 nummer mellan 1-50.
  2. Välj 2 bonusnummer från 1-10.
  3. Betala och vänta på dragningen!

 

År 2012 lanserades EuroJackpot, det är ett europeiskt lotteri som härstammar och framförallt spelas i Europa. Lotteriet har några av de största jackpottarna i världen med höga vinstchanser och bra odds i jämförelse med andra stora lotterier. Det är en av orsakerna till varför detta lotteriet blivit så populärt och vuxit rejält sedan starten.

 

Den största lottovinsten som någonsin vunnits i Sverige var värd 237 miljoner kronor, den vinsten delades ut 20 april 2013 till en spelare i Norrköping. Jackpotten på EuroJackpot är nästan 4 gånger så stor som denna så om du skulle ta hem denna jackpotten skulle du slå det gamla rekordet med hästlängder!

 

För att ha chans att ha den rätta lottoraden måste du först och främst lägga dina rader. Sedan är det bara att hålla tummarna att det är din lottorad som matchar de vinnande numren. Du har möjlighet att vinna 926 miljoner kronor och bli Sveriges nästa miljonär redan ikväll.

 

Psst: Funktionen med att boosta jackpotten är exklusiv på Multilotto, och finns ingen annanstans på marknaden. Testa funktionen och ha chans att vinna hundratals miljoner kronor redan ikväll

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Bonnier News Brand Studio