" />
Hela den här avdelningen är en annons

Lottofeber råder i Sverige: Nästa miljonär sökes

EuroMillions är det lotteri som delar ut flest vinster i Europa – se hur mycket den ligger på just nu.

Spela på EuroMillions och var med i miljondragningen.

 

Svenskar spelar allt mer på lotto och ett av de populäraste alternativen har visat sig vara EuroMillions. EuroMillions är ett lotteri som spelas i nio olika länder och vinsterna kan vara väldigt höga. I Sverige är lotteriet tillgängligt online via Multilotto. Just nu är jackpotten uppe i rena fantasisummor.

 

Spela i Sverige

EuroMillions är tillgängligt i Sverige via Multilotto. Du spelar genom att välja fem vanliga nummer mellan 1-50 och dessutom två stjärnnummer mellan 1 till 12. En rad kostar 35 kronor och dragningen sker varje tisdag och fredag och resultaten skickas direkt till din inkorg, så du kan se om du är den lyckliga vinnaren.

 

Minsta insats för att vara med och tävla om miljonerna är 35 kronor – och så här enkelt är det att delta:

 

  1. Välj dina turnummer, inklusive två stjärnnummer.
  2. Registrera din mailadress, ditt namn och ditt mobilnummer.
  3. Spela – och håll tummarna. Om du är en vinnare, kommer du att få reda på det via e-post – eller så kan du kolla upp det själv.

 

Att vinna

EuroMillions har 13 vinstnivåer och den lägsta har odds på 1 på 22. För att vinna jackpotten krävs lite mer tur, men vinstnivåerna emellan ger stora chanser att utöka plånboken och EuroMillions betalar ut fler vinster än något annat lotteri i Europa.

 

Jackpots

Jackpotten ligger på minst 160 miljoner kronor och 35 kronor per rad ger en riktigt schysst avkastning. Jackpotten rullar över till nästa dragning om ingen vinner, så den växer och växer tills någon slutligen tar hem vinstsumman. Fyra gånger per år hålls en superdragning, där potten alltid är över en miljard svenska kronor.

 

Gå in på Multilotto och köp en rad eller flera för att ha en chans att vinna otroliga summor med pengar.

 

Se exakt hur mycket jackpotten ligger på just nu

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Bonnier News Brand Studio