" />
Hela den här avdelningen är en annons

Lottofeber inatt: Nästan 2 miljarder kronor i potten

Lottofeber råder just nu världen över då nästan 2 miljarder kronor står på spel på Mega Millions. Jackpotten blir bara större och större, och de enorma vinstsummorna driver på en redan stark lottförsäljning.

Testa lyckan på det amerikanska lotteriet Mega Millions idag! Testa lyckan på det amerikanska lotteriet Mega Millions idag!

 

Lottospelare prövar ständigt sin lycka på olika lotterier för att maximera chansen att bli mångmiljonär på ett ögonblick, och den senaste tiden har fokusen legat på Mega Millions.

 

Samtidigt som fler spel uppnår jackpottsummor på miljardtals kronor så blir fler och fler nya spelare intresserade och öppnar konton på vår webbsida. Vi ger dem chansen att spela på populära lotterier från världens alla hörn, vi ger dem chansen att göra sina drömmar till verklighet” säger PR Managern på Multilotto, som tillägger att det är populärt att spela tillsammans med sina kompisar i ett bolag, eftersom vinstchansen ökar och man är steget närmare att kamma hem jackpotten.”

 

Mega Millions är bara ett av de många lotterier från världen över som finns tillgängliga på Multilotto. Andra exempel är amerikanska Powerball, samt Europas mest populära lotterier Eurojackpot och Euromillions.
Den livsförändrande summan på nästan 2 miljarder kronor står på spel.

 

Testa lyckan på det amerikanska lotteriet Mega Millions – bli kund idag! Testa lyckan på det amerikanska lotteriet Mega Millions – bli kund idag!

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Bonnier News Brand Studio