" />
Hela den här avdelningen är en annons

Lotterierna med enorma vinster varje dag!

1 000 Euro varje dag – eller jackpottar på närmare 14 miljarder kronor. För dig som tittar utanför Sveriges gränser finns det chans att vinna rejäla summor.
Hos Multilotto kan du delta direkt från din dator eller mobiltelefon. Så här fungerar det.

Alla lotterierna hos Multilotto – läs mer och spela här!

Multilotto.com är en internationell lottotjänst som erbjuder säker och konkurrenskraftig betting och olika lotterier.
Här är några av Multilottos mest populära lotterier.

Miljardlotterierna – spela här

 

MegaMillions Max

Mega Millions är officiellt världens största lotteri och erbjuder en minsta jackpot på över 5 miljarder euro! Du som är nattuggla eller morgonpigg kan följa dragningen direkt på onsdagar och lördagar vid 04-tiden. Du kan även välja att prenumerera för att se till att aldrig missa en dragning. Spelet bygger på det amerikanska lotteriet Mega Millions som funnits sedan 2002.
Testa Boostade Mega Millions här

Powerball

Multilottos andra amerikanska mega-lotteri är Powerball, även det med dragning vid 04-tiden men på torsdags- och söndagsmorgnar. Jackpotten på Powerball stiger för varje gång ingen vinner – detta kallas även rollovers – och har som högst varit uppe i 14 miljarder kronor! För att spela Powerball väljer spelaren 5 nummer mellan 1-69 och ytterligare ett nummer (Powerball) mellan 1-26.
Testa Powerball här

EuroMillions

Även Europa har sina jättar och en av dem är det ansedda lotteriet EuroMillions. Jackpotten på EuroMillions växer efter varje dragning om ingen vinner jackpotten och då går prissumman över till nästa dragning. Precis som i många andra lotterier på Multilotto kan spelaren antingen välja sina nummer på egen hand, använda sina förvalda nummer (favoritnummer) eller få sina nummer slumpmässigt valda med hjälp av snabbvalet. Dragningarna sker på tisdagar klockan 20:00 och fredagar klockan 21:00.
Testa EuroMillions här

EuroJackpot

Runt 920 miljoner kronor står på spel varje vecka på detta populära lotteri som lanserades 2012. Målet är att matcha 5 rätt av 50 nummer, samt ytterligare två extranummer mellan 1-10. Dragningar sker varje fredag i Helsingfors.
Testa EuroJackpot här

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Bonnier News Brand Studio