" />
Hela den här avdelningen är en annons

Han rånades två gånger – sen kom miljonchocken

Han blev rånad två gånger på tre dagar, förlorade allt han hade och tvingades jobba 12-timmarsskift för att kunna betala räkningarna. Nu har busschaffören Kevin Jones miljoner anledningar att le.

Testa lottolyckan på Megamillions – köp 1 rad och få 1 gratis

 

Kevin Jones levde ett lugnt liv i Spanien tillsammans med sin fru Michele. Sedan hände det oväntade. På tre dagar rånades paret i sin bostad två gånger – och konsekvenserna var förödande. Paret tvingades flytta tillbaka till England utan ägodelar och en enda krona på fickan vilket gjorde att Kevin tvingades jobba 12-timmarsskift för att kunna betala räkningarna.

 

Men efter två år kom vändningen. Efter att ha prickat in samtliga nummer i lotteriet Mega Million Draw stod han som ensam vinnare. Belöningen: 74 sköna miljoner rakt in på bankkontot.

– Det som har hänt är fantastiskt. Vi hade ingenting och arbetade dygnet runt och så händer det här. Nu kan vi börja leva det liv vi alltid drömt om, något jag aldrig trodde skulle hända, säger Kevin.

 

Jättevinsten har dock inte förändrat Kevins arbetsmoral. Efter att ha fått miljonbeskedet klev han upp 05:30 för att gå på sitt vanliga skift. Allt för att inte svika sina kollegor.

– En av passagerarna sprang fram till mig och sa: ”Grattis, jag har aldrig blivit transporterad av en miljonär förut”.

 

Vad ska då Jones göra med pengarna? Inga storslagna planer – i alla fall om man får tro den nyblivna miljonären själv. 57-åringen berättar att de första prioriteringarna är familjen, trädgården och hans favoritklubb Everton.

 

På Multilotto kan du spela på internationella lotterier som svensk. Just nu går det att vinna miljontals kronor i spelet Megamillions. Att registrera sig tar ungefär en minut och sker i tre enkla steg:

• Välj dina nummer.

• Registrera dig med mejl, mobilnummer och namn.

• Placera ditt spel och betala.

 

Köp 1 och få 1 gratis! Spela på Powerball och ta del av heta erbjudandet.

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Bonnier News Brand Studio