" />
Hela den här avdelningen är en annons

Fira julen precis som du vill

Julen närmar sig med stormsteg och det kommer säkert att bli riktigt mysigt. Men om du fick välja helt själv, hur skulle det perfekta julfirandet se ut? Önskar du dig en traditionell jul med klassiskt julbord, klädd gran och julklappsrim? Eller kanske något helt utöver det vanliga, som en drömsemester på en tropisk ö, med alla julklappar man kan önska sig och ha all tid i världen att öppna dem på?

 

Läs mer och var med och spela om rekordjackpottarna här.

 

Oberoende av hur din perfekta jul ser ut har du nu chansen att få fira precis som du vill. Det är nämligen så att både Boostade Mega Millions och Boostade Powerball har jackpottar som är värda mer än 4 miljarder kronor – vilket betyder att du kan fira jul och nyår som miljardär!

 

En gång i tiden var man tvungen att stå och köa för att köpa sina lotter, och här i Sverige fanns det ofta inte någon möjlighet att spela på de stora internationella lotterierna. Som tur är så har Multilotto förändrat det, de ger dig möjlighet att lägga dina rader och satsa på nätet – med samma odds som alla internationella spelare som redan kammat hem många miljarder kronor från stora lotterier som Powerball och Mega Millions. Det betyder att du kan spela snabbt och enkelt, och ha chans att vinna otroliga summor utan att ens behöva gå utanför dörren.

 

Dessutom är det den perfekta tiden på året att spela. Inte nog med att du kan vinna fantastiska jackpottar, få den perfekta julen och en fantastisk start på det nya året: tack vare att fler spelare vill spela så här års så växer jackpottarna och blir ännu större! Även om någon annan kammar hem jackpotten vid en dragning har du chansen att vinna ännu ett sanslöst pris i nästa.

 

Missa inte Multilotto, där du enkelt kan lägga rader för Powerball, Mega Millions, EuroMillions, EuroJackpot och fler lotterier, läsa nyheter från lotteriernas värld och se resultaten från de senaste dragningarna. Har du dina turnummer redo? Om inte, inga problem! Använd snabbvalet för att spela med slumpmässiga siffror så slipper du tänka på det.

 

När du har köpt dina lotter kan du luta dig tillbaka, och behöver bara svara på en fråga: vad önskar du dig allra mest i julklapp? Och hur slår man in en yacht, egentligen?

 

Läs mer och var med och spela om de enorma jackpottarna här.

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Bonnier News Brand Studio