" />
Hela den här avdelningen är en annons

Drömchansen på lotto: Du kan vinna 1,3 miljarder kronor

Svenskar kan spela på amerikanska Powerball-lotteriet och fler och fler upptäcker detta faktum och vad det innebär för plånboken.

Testa lyckan på det amerikanska lotteriet Powerball

 

Powerball startades redan 1992 i USA och är det största lotteriet i världen – med de absolut största vinstpotterna: Jackpotten ligger alltid på över 300 miljoner svenska kronor. Nu spelar svenskarna för fullt, i hopp om att bli nästa lottomiljonärer.

 

Powerballs Megalotteri

Rekordvinsterna på Powerball är i en klass för sig. Som om en vinst på de 4,6 miljarder kronor som nyligen delades ut i USA inte var nog, ligger den nuvarande rekordvinsten på hela 13 miljarder kronor. Det räcker gott för att bli ekonomiskt oberoende i generationer framöver – för att inte tala om att förtidspensionera sig. Vad skulle du använda alla pengar till?

 

De goda nyheterna är att vinsterna duggar tätt i Powerball och de flesta andra lotterier ligger flera nivåer under de vinstsummorna som den här superdragningen erbjuder. Just nu är priserna uppe i helt galna belopp. Se exakt hur mycket jackpotten ligger på just nu.Se exakt hur mycket jackpotten ligger på just nu.

 

Hur du spelar från Sverige

I Sverige kan du spela Powerball via Multilotto – världens största sajt för internationella lotterier. Powerball baseras på bollar mellan nummer 1 till 69 med dragning varje onsdag och lördag. Välj fem nummer och ett extranummer mellan 1 och 26 och var med i dragningen om miljarderna.

 

Allt du behöver är en internetuppkoppling och en lott till dragningen. Du kan spela varsomhelst och närsomhelst via dator, surfplatta eller telefon. Sen är det bara att hålla tummarna och hoppas på att turen är på din sida.

 

Det finns ingen anledning varför inte nästa lottovinnare är svensk. Powerball har vinnare från hela världen – Mellanöstern, Europa, Mexiko och självklart USA. En dag kommer turen till Sverige och då kan nästa jättevinst vara din. Kom ihåg att det finns fler galna vinstmöjligheter än den absolut största jackpotten – så gå in och spela på dina turnummer och håll tummarna.

 

Testa lyckan på det amerikanska lotteriet Powerball – bli kund i dagTesta lyckan på det amerikanska lotteriet Powerball – bli kund i dag

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Bonnier News Brand Studio