" />
Hela den här avdelningen är en annons

Denna torsdag är dagen du kan bli miljardär!

Jackpotten på Powerball har nått en smått magisk summa: över 2,5 miljarder kronor ligger i potten och alla har chans att vinna den. Bäst av allt – det krävs så lite.

Testa lyckan på det amerikanska lotteriet Powerball.Testa lyckan på det amerikanska lotteriet Powerball.

 

Det är knappt att man tror det är sant. Eftersom ingen lyckats pricka in alla rätt på det amerikanska superlotteriet Powerball på flera veckor har potten vuxit till galna 2,5 miljarder svenska kronor. Vill du ta chansen att göra 2017 till året då du blev ekonomiskt oberoende, klicka in dig på multilotto.commultilotto.com och var med i miljardjakten. Det är enkelt.

 

– Många tror att man måste spela mycket för att kunna vinna och riktigt så är det inte, även de som spelar en gång ibland har faktiskt lika stor chans att vinna när dragningen väl sker. En sak är dock säker, den som inte spelar alls har ingen chans överhuvudtaget. Dessa enorma summor delas ut till den skara av människor som gillar spänning och som trotsar oddsen, så enkelt är det, säger Marcus Johansson på Multilotto.

 

Spela om den galna jackpotten på Powerball – dragning sker på torsdag.

 

Dröm stort, vinn stort! Spela på Powerball och ta del av heta erbjudandet.Dröm stort, vinn stort! Spela på Powerball och ta del av heta erbjudandet.

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Bonnier News Brand Studio