" />
Hela den här avdelningen är en annons

Den rekordstora jackpotten blir ännu större

På Multilotto är det spel och spänning när det är som bäst. Det skadar ju inte heller att jackpotten just nu är rekordstor – och blir bara ännu större.

Köp 1 och få 1 gratis! Spela på Megamillions och ta del av heta erbjudandet.

 

Lottofeber råder just nu världen över då astronomiska 2,8 miljarder kronor står på spel på MegaMillions. Jackpotten blir bara större och större, och de enorma vinstsummorna driver på en redan stark lottoförsäljning samtidigt som spelarnas upphetsning ökar.

 

Lottospelare prövar ständigt sin lycka på olika lotterier för att maximera chansen att bli mångmiljonär på ett ögonblick, och den senaste tiden har fokusen legat på MegaMillions.

– Vi säljer tusentals lottorader i timmen. Det är bara en tidsfråga tills att någon lyckas matcha vinstnumren och får sina drömmar gjorda till verklighet, säger PR Manager på Multilotto.

 

MegaMillions är bara ett av de många lotterier från världen över som finns tillgängliga på Multilotto. Andra exempel är amerikanska Powerball samt Europas mest populära lotterier Eurojackpot och Euromillions.

 

Resultaten från varje dragning visas på webbsidan strax efter dragningen skett, vilket gör att spelarna snabbt kan kontrollera om de lyckats pricka in vinstnumren och blivit miljonärer.

– Samtidigt som fler spel uppnår jackpottsummor på miljardtals kronor så blir fler och fler nya spelare intresserade och öppnar konton på vår webbsida. Vi ger dem chansen att spela på populära lotterier från världens alla hörn, vi ger dem chansen att göra sina drömmar till verklighet, säger PR Manager på Multilotto, som tillägger att det är populärt att spela tillsammans med sina kompisar i ett bolag, eftersom vinstchansen ökar och man är steget närmare att kamma hem jackpotten.

 

MegaMillions-dragningen sker nu på onsdag och söndag, se till att satsa på dina turnummer i tid.

 

Köp 1 och få 1 gratis! Spela på Megamillions och ta del av heta erbjudandet.

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Bonnier News Brand Studio