" />
Hela den här avdelningen är en annons

Vanligt lotto i butik hotas av jackpott på över 120 miljoner

Nu har just du chans att bli ekonomiskt oberoende när MegaMillions jackpott är uppe i över 120 miljoner kronor… Så enkelt deltar du i spelet.

Här kan du delta i MegaMillions lotteri – och spela om flera miljoner kronor.

 

Att spela på lotto blir allt populärare bland svenskar. Men att köpa lottorader i butik kan snart vara ett minne blott när allt fler lottospel flyttar in på nätet. Här är jackpottarna större och du kan välja att delta i lotterier över hela världen. Dessutom har den nya sajten Multilotto gjort det oerhört enkelt att delta.

 

Här kan du lägga dina spel på ett av USA:s största lotterier, MegaMillions. Jackpottarna är betydligt större än de i Sverige och rekordvinstsumman är fantastiska 656 miljoner dollar. Om du har turen på din sida kan du alltså bli ekonomiskt oberoende – redan denna vecka!

 

Så här gör du för att delta

På Multilottos startsida finns alla lotterier med nuvarande jackpott samlade. För att delta klickar du bara på den gröna knappen ”Spela nu”, väljer de nummer du vill spela på och om du vill spela på mer än en rad. Sedan är du med i jakten på att bli ekonomiskt oberoende… Tryck på länken nedan för att komma igång – det tar inte mer än några minuter.

 

Här kan du delta i MegaMillions lotteri – och spela om flera miljoner kronor.

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Bonnier News Brand Studio