" />
Hela den här avdelningen är en annons

Brevbäraren vann miljoner på lotto – det här gjorde han för pengarna

När sporttokiga Matt Evans kammade hem storvinsten på lotto visste han direkt vad han skulle göra med vinstsumman.
– Jag sa alltid att om jag skulle vinna på lotto så skulle jag spendera vinsten på att följa mina favoritlag, säger Matt.

Köp 1 och få 1 gratis! Spela på Euromillions och ta del av heta erbjudandet.
 

Det var i juli förra året som brevbäraren Matt Evans vann den fantastiska jackpotten på 31 miljoner kronor. Med en sådan vinst kan man verkligen göra det man älskar och för Matt innebär det att åka och se de största sportevenemangen världen över.

 

Matt brinner för fotboll och bokade därför biljetter till EM för att heja på sitt landslag Wales. Han har även biljetter till självaste EM-finalen. Förutom fotbolls-EM ska Matt bland annat se Wimbledon, OS i Brasilien och Monacos Grand Prix.

 

– Jag vet hur bra jag har det, min vardag är det som många ser som deras drömliv. Jag sa alltid att om jag skulle vinna på lotto så skulle jag spendera vinsten på att följa mina favoritlag, säger Matt.

 

Delta i kampen om miljonvinsterna

Ta chansen att göra just dina drömmar till verklighet. Hos Multilotto kan du spela på flera av världens största lotterier – både från mobilen eller datorn. MegaMillions, Powerball och Euromillions är bara några av de lotterier som du kan spela på via Multilotto.com. Se här vad jackpottarna ligger på just nu, öppna konto och ta chansen.

 

Köp 1 och få 1 gratis! Spela på Euromillions och ta del av heta erbjudandet.

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Bonnier News Brand Studio