" />
Hela den här avdelningen är en annons

Äntligen! Nu har svenskarna chans på rekordsummorna

Multilotto har samlat alla stora lotterier från hela världen på en och samma sajt.
Och de amerikanska lotterierna har ofta de största jackpottarna.
Vinsten i Mega Millions är nu uppe i 320 miljoner kronor - så gör du för att delta.

Testa lyckan på det amerikanska lotteriet MegaMillionsTesta lyckan på det amerikanska lotteriet MegaMillions

 

Just nu: Vinn 320 miljoner på Mega Millions.

Att köpa spelrader i butik är snart ett minne blott, när fler och fler lotterier flyttar in på nätet. Och Multilotto skiljer sig från de flesta – de har nämligen samlat alla stora lotterier från hela världen på en och samma sajt. På så sätt får du en lätt och överskådlig bild över de allra största jackpottarna just nu!

 

De amerikanska lotterierna ligger ofta i topp när det kommer till vem som delar ut de största lotto-jackpottarna.
Ett exempel är Powerball, som har rejält mycket större jackpottar än vad som finns i Sverige eller Europa. Den största jackpotten någonsin gick av stapeln i januari 2016 och låg på otroliga 1,5 miljarder dollar.

 

Förutom på Powerball, så kan spelare hos Multilotto även vinna många andra stora jackpottar, inklusive på amerikanska Mega Millions. Mega Millions är Powerballs största rival och även de erbjuder gigantiska jackpottar, inklusive deras rekordvinstsumma på 656 miljoner dollar.

 

Att delta i spelen på Multilotto är superenkelt – det enda du behöver göra är att registrera dig här. Det tar mindre än en minut.

 

Strategiska experttips för att maximera chansen att vinna

  1. När du väljer nummer, tänk på att ha en blandning av jämna och udda nummer på din lott. Det är ovanligt att en vinnande kupong endast består av jämna eller udda nummer. Det händer ca 4 procent av dragningarna.
  2. Den bästa strategin är att välja tre udda och två jämna nummer eller vice versa. 70 procent av alla dragningar har det mönstret.
  3. Dela dina nummer mellan låga (1-25) och höga (26-50). Så ser nämligen 2/3 av alla dragningar ut!
  4. Förlorande nummer som inte har dragits de senaste sex, eller färre dragningar, står för ungefär hälften av alla vinnande nummer i en given dragning. Förlorande nummer som inte dragits de senaste nio eller färre dragningar står för 2/3 av de vinnande numrena.

 

Testa lyckan på det amerikanska lotteriet MegaMillionsTesta lyckan på det amerikanska lotteriet MegaMillions

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Bonnier News Brand Studio