Blev miljonär på sin nitlott

Det senaste året har varit tufft för Sofia med separation och flera sjukdomsbesked, men i februari vände turen då hon vann en miljon kronor – på Miljonlotteriets nitlottvinstdragning.
– Nu ska jag använda pengarna för att starta ett nytt liv, säger hon.

Få 40 kronor att spela för hos Miljonlotteriet

 

Hela dagen hade det ringt från ett okänt nummer, men Sofia ville inte svara. På eftermiddagen, när hon och en kompis stod i en möbelaffär, klickade hon ändå på telefonens gröna knapp.

– Jag trodde det var någon försäljare, men det var från Miljonlotteriet som sa att jag vunnit en miljon kronor. Först trodde jag att någon försökte lura mig. Min kompis förstod inte heller, säger Sofia med ett skratt.

 

Men det var inget skämt. Efter ytterligare samtal med Miljonlotteriet dagen därpå insåg Bodenbon att hon faktiskt hade vunnit miljonvinsten, på sin nitlott.

– Helgen innan jag vann fyllde jag 27 år. Jag hade verkligen inte kunnat få en bättre födelsedagspresent!

 

För Sofia kom miljonvinsten som en skänk från ovan efter en jobbig period. Det senaste året har blindtarmsoperation följts av astma, insulinkurer och till råga på allt har hon valt att separera från sin sambo. Vinsten ger henne en chans att börja om på nytt:

– Jag har redan köpt en ny bil, mamma fick en tv också, samtidigt som det finns planer på en ny lägenhet. I maj blir det en resa till Grekland med en kompis och i höst åker jag iväg med mamma. Pengar är verkligen inte allt, men det underlättar när man behöver starta om sitt liv, då gör det en så förbannat lycklig!

 

Trots att Sofia, som till vardags arbetar som undersköterska, numera kan titulera sig miljonär förblir vissa saker som innan vinsten:

– Chefen frågade faktiskt om jag skulle sluta jobba nu, haha. Nej, men jag skulle aldrig klara av att bara gå hemma. Jag jobbar skift och är ledig var femte vecka, det får räcka!

 

Hur kunde då Sofia vinna på sin nitlott? Jo, vid registrering av en lott utan vinst på Miljonlotteriet.se deltar man i en extradragning – där högsta vinsten är just en miljon kronor.

– Jag har prenumererat på Miljonlotteriet i snart tre år, det är ett litet nöje att skrapa de där lotterna en gång i månaden. Lotter jag inte vinner på registrerar jag alltid.

– Det är bra att pengarna från lotteriet hjälper andra människor som fastnat i problem.

Prenumerera på lotter från Miljonlotteriet här

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies