Hela den här avdelningen är en annons

Jerry Hoffmaestro kör Mazda till spelningarna

Jerry Hoffmaestro är inte bara sångare och frontman i bandet Hoffmaestro. Han är också en av alla svenskar som privatleasar sin bil: en Mazda CX-5 Optimum.

Genom Mazda Privatleasing får du en enkel, trygg och förmånlig leasing. Läs mer.
 

När 35-årige Jerry Hoffmaestro, eller Jens Malmlöf som han egentligen heter, tog körkort för ett år sedan åkte han direkt till J Bil i Täby för att plocka ut en Mazda CX-5 Optimum. Samtidigt skrev han på ett leasingavtal på 36 månader, allt för att slippa de möjliga negativa aspekterna med att äga bil.

 

Den som privatleasar en bil betalar inte kontantinsats utan tecknar i stället ett leasingavtal över 36 månader med en förutbestämd månadskostnad. Priset bestäms av vilken bilmodell du väljer och hur mycket extrautrustning du vill ha. I Mazdas privatleasing upplägg ingår dessutom service, vägassistans och 1 500 fria mil per år.

 

– Jag är helt ointresserad av att mecka så jag lämnar in bilen på verkstaden när det blir problem. Jag vill ha en bil som startar perfekt på morgnarna och om det händer något vill jag att det ska ordna sig närmast automatiskt. Och det tycker jag att det gör med Mazda, säger Jerry Hoffmaestro, och fortsätter:

 

– Trots att jag bara haft körkort i ett år har jag redan krockat tre gånger. Jag har märkt att jag har en väldigt offensiv körstil och dålig koll på hur stor min bil är, så jag har provat mig fram, kan man säga. Men varje gång jag stött på problem har jag ringt Mazdas bilservice så har de direkt tagit hand om bilen och jag har fått en lånebil. Det har varit väldigt smidigt.

 

När de 36 månader har gått lämnar man bara tillbaka bilen. Det tillkommer ingen extrakostnad för den som håller sig inom det överenskomna milintervallet och tagit hand om bilen på ett bra sätt.

– Jag kommer aldrig kunna gå tillbaka till en gammal bil utan de moderna tekniska finesser som jag nu har vant mig vid. Jag har egentligen aldrig varit speciellt intresserad av prylar, förutom kanske musikinstrument, men jag har nu märkt att jag verkligen vill köra nya bilar, säger Jerry Hoffmaestro.

 

Samtidigt har bilen och körglädjen spelat hans kropp ett litet spratt. Han är så förtjust i sin Mazda att han nästan överanvänder den.

– Jag kör överallt och har säkert gått upp fem kilo senaste året, säger han med ett skratt. Men jag använder den också mycket för att ta mig till olika spelningar i Sverige, då slipper jag passa tiden när bandbussen åker och jag kan dessutom ta med mig familjen ibland, säger han.

 

Genom Mazda Privatleasing får du en enkel, trygg och förmånlig leasing. Läs mer.

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Wasp Communication
Om cookies