" />
Hela den här avdelningen är en annons

Vad gör en man attraktiv? Här är svaret

Vissa egenskaper är viktigare än andra och bör vårdas genom hela livet. Så här lyckas du kringgå en del av nackdelarna som kommer med åldern.

Erbjudande just nu: Beställ Maxulin® till halva priset.

 

Kvinnor dras ofta till män som framstår som positiva, sociala, engagerade och med förmåga att le – mycket och ofta. Högst upp på listan över vad som gör män attraktiva ska dock vara hur trygga och självsäkra de framstår – utan att vara arroganta. De här egenskaperna lockar inte bara till kärlek, det kan även göra det lättare att skapa goda relationer både privat och i arbetslivet.

– De flesta kvinnor är nog överens om att en man med stark kropp, mycket energi och bra självförtroende är attraktiva, säger Cecilie Nordström.

 

Självkänslan kan vara starkt knuten till testosteronnivån

När män blir äldre sjunker deras testosteronnivå och det kan ofta påverka negativt, både fysiskt och psykiskt. Den allmänna känslan av att må bra blir ofta dramatiskt förändrat hos många. Dessutom har testosteronnivån en tydlig påverkan på muskelmassa, energinivå och sexlust.

 

Måste man acceptera förfallet som kommer med åldern? Inte nödvändigtvis. Mäns övergångsålder har fått ny uppmärksamhet och man forskar mycket på vad som kan bidra till att minimera de negativa effekterna. Man har bland annat funnit att det finns mycket fritt testosteron i kroppen som inte utnyttjas fullt ut – även hos de som lider av testosteronbrist. Genom att aktivera detta kan man uppleva att kraft och energi som man hade som yngre kommer tillbaka.

 

Studier visar positiva effekter på det fria testosteronet

Flera män har upplevt en positiv effekt på de typsikt manliga egenskaperna efter att ha testat kosttillskottet Maxulin®. Maxulin® innehåller Testofen® som har visat sig kunna frigöra mer av testosteronet som är bundet i proteiner och som därför inte utnyttjas i kroppen. Fritt testosteron är det aktiva testosteronet som påverkar många av de typiska manliga egenskaperna. 110 män deltog i en randomiserad, dubbelblind, placebokontrollerad studie där gruppen som fick Testofen® kunder rapportera om bland annat ökad energinivå, mer sexlust, samt glädje av sex, ökad muskelmassa och ökat välmående.

 

Männen kände sig mycket bättre efter åtta veckors användning av Testofen®. Mätningar visar att gruppen hade fått en ökad mängd fritt testosteron.

 

Erbjudande just nu: Beställ Maxulin® till halva priset.

 

Läs mer om studier av Testofen®
Testofen®-extraktet har i studier visat ökad sexlust med regelbunden användning.
– Studier visar att intag av bockhornsklöver förbättrar träningsresultaten genom att muskelmassan ökar snabbare.
– Testofen®-extraktet har visat sig bidra till att frigöra testosteron som är bundet i kroppen. Genom att utnyttja det fria testosteronet kan du återfå mer energi naturligt.

Innehåll i kosttillskottet Maxulin®

Testofen® (extrakt av bockhornsklöver):

●frigör bundet testosteron i kroppen

●förbättrar utvecklingen av muskelmassa

●bibehåller förbränningen (glukosomsättningen)

Zink bidrar till:

●att bibehålla normala testosteronvärden

●att bibehålla normal fertilitet och reproduktionsförmåga

Vitamin B6 bidrar till:

●minskad trötthet och utmattning

Magnesium bidrar till:

●en normal muskelfunktion

●normal energiomsättning (förbränning)

Köp produkterna här

  • Maxulin®

    Kosttillskottet innehåller Testofen® som kan bidra till att få fram det bästa hos män. Testa för halva priset: 199:- för 2 månaders förbrukning.

    Köp nu

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies