" />
Hela den här avdelningen är en annons

Så ökar du din manlighet

Känner du dig lite rundare, börjat tappa håret eller har fått en minskad sexlust?
Redan i 35-års åldern börjar testosteronhalten hos män att minska – men det går att få hjälp.

Här kan du läsa mer om hur din maskulinitet kan förbättras

 

När pojkar går från att vara barn till att bli män är tonåren en naturlig del av utvecklingen. Rösten blir djupare, muskelmassan ökar och skägget börjar att växa. Det är det manliga könshormonet testosteron som ligger bakom förändringarna, men redan i 35 årsåldern börjar det att minska.

 

Det är många män som brukar beskriva att ens manlighet gradvis blir svagare med åldern. Det är inte så konstigt eftersom bland annat energinivåerna, förbränningen och muskelmassan påverkas av testosteronet i kroppen. Vissa kan även bli deprimerade och känna sig mindre attraktiva eller att de inte kan prestera i sängen.

 

En studie publicerad av New England Reseach Institute visar att dagens män har en historiskt låg testosteronhalt. En skrämmande utveckling där det framkommer att en 65-årig man 2002 hade 15 procent lägre testosteronnivå än en person i samma ålder som levde 1987.

 

Trots att alla män över 35 år drabbas är det inte alla som behöver ta kosttillskott som innehåller testosteron, men för de som vill ha sin manlighet tillbaka kan det vara en välkommen lösning.

 

Kosttillskottet Maxulin innehåller Testofen® och har visat sig frigöra mer av det bundna testosteronet i blodet. De som tar Maxulin kan dessutom få ökad träningskraft och muskelstyrka. Det visar en studie där deltagarna som tog kosttillskottet även fick mer energi, lust – och ökad sexuell uthållighet.

Fakta: 5 symtom på testosteronbrist

✓ Minskad sexlust

✓ Svårare att få erektion

✓ Minskad energi och motivation

✓ Minskad muskelmassa och muskelstyrka

✓ Mindre skäggväxt

 

Källa: www.testosteronbrist.se

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies