" />
Hela den här avdelningen är en annons

Nedsatt sexlust hos män – det här kan vara orsakerna

Brist på sexlust kan vara ett problem för många, och kan gå ut över parförhållandet. Problemet drabbar både män och kvinnor, men kan kanske upplevas ännu svårare för män. För många män är det här dessutom tabu att prata om.

Just nu kan du testa Maxulin® med 50 % rabatt.

 

Lusten varierar från person till person, och det är helt naturligt att sexlusten minskar i olika livsfaser eller under perioder av stress. Problemen uppstår vanligen när den ena partnern vill ha sex och har lust, medan den andra inte har det.

 

Testosteronnivån påverkar lusten hos män

Testosteronnivån sjunker med åldern hos alla män, redan från 35-årsåldern. Det kan påverka såväl lusten som energin hos män. Men det finns produkter speciellt utvecklade för män som behöver hjälp mot några av plågorna man upplever när testosteronnivån sjunker.

 

Regelbundet intag av Maxulin® kan hjälpa, enligt denna studie:

En dubbel-blind, randomiserad, placebokontrollerad studie av 60 friska män visade just det. Gruppen som fick 600 mg Testofen® (extrakt av bockhornsklöver) varje dag under en period på sex veckor hade en signifikant ökad lust och tillfredsställelse kopplad till sex jämfört med en grupp som fick placebo. Maxulin® innehåller samma mängd Testofen® som intogs under studien.

 

Kosttillskottet Maxulin innehåller ingredienser som kan minska vissa av de negativa konsekvenserna av sjunkande testosteronnivå och ge ökad energi och lust. Detta kan vara en god nyhet både för honom och henne.

 

Just nu kan du testa Maxulin® med 50 % rabatt.

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies