" />
Hela den här avdelningen är en annons

Män som närmar sig 50 – lika attraktiva som förr?

Det finns en hel del fördelar som kommer med åldern – men också påföljder man gärna skulle slippa. Här är det enkla knepet för att minimera de negativa effekterna.

Erbjudande just nu: Beställ Maxulin® till halva priset.

 

Vi har länge vetat att kvinnor gradvis rör sig mot en övergångsålder efter att ha avklarat trettioårsåldern. Man kan beskylla östrogennivån för en lägre fettförbränning, värmevallningar, avsaknad av sexlust och humörsvängningar. Män har däremot aldrig fått en ”etikett” på sina åldersförändringar – fram tills nyligen. Nu är AMS, eller Aging Male Symptoms, i allra högsta grad på tapeten. Följderna av en sjunkande testosteronnivå är uppenbara. Frågan är bara: Vad gör vi åt det?

 

– I kroppen finns faktiskt mängder av testosteron i blodet som kroppen inte kan utnyttja eftersom det är bundet till proteiner. Det är det fria testosteronet som är aktivt och bidrar till att ge män kraft och styrka inom de flesta områdena. Genom att frigöra mer av testosteronet som inte är ”i användning” kan man uppleva att man får en ny vår, säger Cecilie Nordstrøm, marknadschef för nyheten Maxulin®, och fortsätter:

 

– Ingredienserna i det här kosttillskottet har genom solida studier dokumenterat att ett regelbundet intag ökar andelen fritt aktivt testosteron i kroppen.

 

Visad effekt på styrka, energi och välmående

En av de dubbelblinda placebokontrollerade studierna pågick i över sex veckor. 60 deltagare i ålder 25-52 år deltog. Männen som fick ämnena rapporterade om betydlig effekt på styrka, energi och välmående. Andra studier har påvisat markant högre sexlust och även ökad muskelmassa. Alla studierna har publicerats i erkända medicinska tidskrifter.

– Det råder inget tvivel om att de som mår bra också upplevs som mer attraktiva av sin omgivning. Dessutom är en god självkänsla starkt knuten till både fysiska och psykiska prestationer. Maxulin® har många dokumenterade fördelar och inga registrerade biverkningar. Därmed kan detta vara en enkel och ofarlig väg tillbaka till ”ungdomskänslan”, avslutar Cecilie.

 

Erbjudande just nu: Beställ Maxulin® till halva priset.

 

Läs mer om studier av Testofen®
Testofen®-extraktet har i studier visat ökad sexlust med regelbunden användning.
– Studier visar att intag av bockhornsklöver förbättrar träningsresultaten genom att muskelmassan ökar snabbare.
– Testofen®-extraktet har visat sig bidra till att frigöra testosteron som är bundet i kroppen. Genom att utnyttja det fria testosteronet kan du återfå mer energi naturligt.

Innehåll i kosttillskottet Maxulin®

Testofen® (extrakt av bockhornsklöver):

●frigör bundet testosteron i kroppen

●förbättrar utvecklingen av muskelmassa

●bibehåller förbränningen (glukosomsättningen)

Zink bidrar till:

●att bibehålla normala testosteronvärden

●att bibehålla normal fertilitet och reproduktionsförmåga

Vitamin B6 bidrar till:

●minskad trötthet och utmattning

Magnesium bidrar till:

●en normal muskelfunktion

●normal energiomsättning (förbränning)

Köp produkterna här

  • Maxulin®

    Kosttillskottet innehåller Testofen® som kan bidra till att få fram det bästa hos män. Testa för halva priset: 199:- för 2 månaders förbrukning.

    Köp nu

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies