" />
Hela den här avdelningen är en annons

Detta kosttillskott bör din man ta

Vart tog den energirika mannen du en gång förälskade dig i vägen?
I trettioårsåldern sjunker mäns testosteronnivåer, vilket kan vara anledningen till mindre glädje och sexlust.

Kanske din man borde testa? Nu kan du beställa Maxulin till 50 % rabatt

 

Kommer du ihåg han som aldrig fick nog av dig, som gav dig uppmärksamhet, som var spontan, som gjorde saker med dig som du rodnar av idag – han som tog dig med storm?

 

Mannen du en gång förälskade dig i har blivit en annan. Borta är den starka, maskulina mannen med bra självförtroende, och istället står där en sliten man med kulmage som helt enkelt inte känner sig bra längre.

 

Sjunkande testosteronnivåer kan vara orsaken
De flesta skyller på ålder när de upplever att de tappat energi och lust, och det kan vara riktigt. Många män kan uppleva relativt stora förändringar både fysiskt och mentalt när testosteronnivån sjunker, vilket den gör med en procent om året redan från 30-årsåldern. Det betyder att man kan ha tappat så mycket som 20 % av ursprungsnivån när man fyller 50.

 

Kan du få tillbaka din gamla man

Norvital har lanserat ett specialanpassat kosttillskott för män, med ingredienser som kan reducera de negativa konsekvenserna som följer av en lägre testosteronnivå. Responsen har varit stor!
– Vi ser att män vill känna sig bättre också, berättar Cecilie Nordstrøm, marknadschef på Norvital.

 

Maxulin innehåller ingredienser som bland annat vitamin B6 och örten fenugreek, som kan ge mer energi, ökad muskelstyrka och upprätthålla förbränningen (glukosmetabolism).

 

Regelbundet intag av Maxulin® kan ge mer sexlust

En studie på 60 friska män visade just det! Gruppen som fick 600 mg Testofen® varje dag över en 6 veckors period hade en signifikant ökning i både lust och tillfredställelse knutet till sex än gruppen som fick placebo. Maxulin® innehåller samma mängd dagsdos Testofen® som användes i studien.
– Att män får mindre lust att ha sex när de blir äldre är vanligare än man tror, och det är ofta tabu att prata om. Det kan bli ett problem i parförhållanden för att vi i regel förväntar oss att män alltid ska ha lust.

 

Kanske din man borde testa? Nu kan du beställa Maxulin till 50 % rabatt

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies