" />
Hela den här avdelningen är en annons

65-åringens superknep – är i toppform: ”Känner mig ung i sinnet”

Här är smarta knepet som hjälper Tor Christiansen hålla sig i trim.
Med hjälp av Maxulin® är 65-åringen toppform – både i kroppen och i huvudet.
– Jag är 27 år i huvudet. Därför är det viktigt för mig att kroppen också hänger med, även om jag blivit äldre, säger han.

Just nu kan du testa Maxulin® med 50 % rabatt.

 

Många i hans ålder räknar förmodligen ner till pensionen, men trots att Tor Christiansen fyllt 65 år håller han ett högt tempo. Han äger och driver en eventbyrå, håller på med vattensport och är hobbyflygare.

 

– Eftersom jag känner mig ung i sinnet klarar jag inte alltid av att inse att jag är lika gammal som andra 60-åringar. När jag möter personer i samma ålder tänker jag ofta att det är betydligt äldre än vad jag är – men det är ju bara för att jag inte kan vänja mig vid tanken att jag faktiskt har passerat 60 själv, berättar Tor.

 

”En extra försäkring”

Forskning visar att nivån av testosteron i kroppen sjunker stadigt med åldern, vilket gör att kroppen kan kännas slappare och sliten – Maxulin® kan reducera de negativa konsekvenserna av en lägre testosteronnivå

 

– Jag vill behålla muskelmassan och hålla mig smidig. Maxulin® ger mig en extra försäkring.

 

”Vill framstå som attraktiv”

De sjunkande testosteronnivån i kroppen kan också bidra till besvär i sexlivet, det är lätt att känna sig minde manlig, attraktiv och viril.

 

– Jag vill också framstå som attraktiv för det andra könet. Sexlivet är ju minst lika viktigt som när man faktiskt var 27 år, säger han.

 

Just nu kan du testa Maxulin® med 50 % rabatt.

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies