" />
Hela den här avdelningen är en annons

Försäkringar

Presenteras av

Sanna sänkte årskostnaden med 5200 kronor

Här är stora missen som många svenskar gör.
Så här kan du sänka kostnaden på bilen rejält – på bara någon minut.
– Det sänkte min årliga kostnad med 5200 kronor, berättar Sanna.

Här kan du se hur mycket DU kan spara på att byta försäkring, snabbt och enkelt!

 
De flesta svenskar har en mängd olika fasta utgifter varje månad som tynger ekonomin. Vanligtvis handlar det om diverse olika lån och försäkringar med stående månadsbetalning. Men det finns sätt för att minska kostnaden.

 

Få ner kostnaden snabbt och smidigt

Genom en så enkel sak som att se över bilförsäkringen kan många spara tusenlappar varje år, pengar som i stället kan läggas på annat.
– Det största felet folk gör när de ska teckna försäkring är att de inte jämför priser och villkor. Det kan skilja väldigt mycket mellan olika bolag, och det är inte så att det är det dyraste som alltid är bäst, de har helt enkelt bara gjort en annan riskbedömning, säger Sebastian Franzén, försäljningschef på Insplanet.
 

Så varför ska man ta hjälp av en jämförelsesajt som Insplanet?
– Hos oss får man en jämförelse mellan olika försäkringar på bara någon minut. Det är inte dyrare att teckna via oss utan bara smidigare och snabbare, säger Sebastian Franzén.
 

Det är onödigt att inte jämföra

Sanna är en av alla de svenskar som har valt att jämföra sin bilförsäkring på gratistjänsten Insplanets jämförelsesajt. Hon gick in på deras hemsida, fyllde i ett enkelt formulär, och några sekunder senare hade hon fått flera olika prisförslag på en bilförsäkring som kunde passa henne. Det visade sig att hon betalade betydlig mer än hon behövde och att ett byte av försäkringsbolag verkligen lönade sig.
– Jag kunde tack vare denna sida hitta ett försäkringsbolag som sänkte min årliga kostnad med 5200 kronor, berättar Sanna.

 

Här kan du se hur mycket DU kan spara på att byta försäkring, snabbt och enkelt!

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies