" />
Hela den här avdelningen är en annons

Försäkringar

Presenteras av

Så mycket kan du spara på din bil

Det kan vara ett stort misstag att inte se över kostnaden för sin bilförsäkring.
Maureen fick hjälp att se över sin och sänkte kostnaden med 2000 kronor per år.
– Det största misstaget man kan göra är att inte jämföra olika bolag innan man tecknar, säger Sebastian Franzén, försäljningschef på jämförelsesajten Insplanet.

Här kan du se hur mycket DU kan spara på att byta försäkring, snabbt och enkelt!

 

Man kan inte vara expert på allt – därför finns Insplanets försäkringsexperter som kan hjälpa dig att hitta rätt försäkring utifrån dina behov. Att välja försäkring ska inte vara ångestladdat och komplicerat. Så låt i stället Insplanet, kostnadsfritt, hjälpa dig att hitta den mest prisvärda försäkringen utifrån dina förutsättningar.

 

Spara tusenlappar

– Jag hade tecknat en halvförsäkring hos Länsförsäkringar för över 5000 kr per år. Blev uppringd av Insplanet (eftersom jag varit inne på sidan och jämfört olika försäkringar men gav upp) och killen som ringde mig plockade fram en likvärdig försäkring som var 2000 kr billigare. Det tackar jag verkligen för, skriver Maureen som är en av alla nöjda kunder.

 

Det kan finnas tusenlappar att spara på att se över försäkringskostnaderna på bilen – pengar som du kan lägga på annat. Det kostar ingenting att göra en jämförelse, men du kan spara massor.

 

Största misstaget – att inte jämföra försäkringar

Framför allt gäller det att inte bara stirra sig blind på priset utan att faktiskt se vad som ingår i försäkringarna. Kanske har du redan två bilar och behöver inte hyrbilstillägg på försäkringen, och kör du mest inne i stan kanske du kan skippa självriskreduktion vid en viltkollision.

 

– De flesta gör inte en jämförelse utan tar familjens försäkringsbolag eller det man redan har annat försäkrat i. Det kan handla om gamla vanor, både inom bank och försäkring är kunderna i regel ganska trogna och byter inte men det kan göra att det blir betydligt dyrare. Så det största misstaget man kan göra är att inte jämföra olika bolag innan man tecknar, säger Sebastian Franzén, försäljningschef på Insplanet.

 

Här kan du se hur mycket DU kan spara på att byta försäkring, snabbt och enkelt!

 

4 saker du kan göra för tusenlapparna du kan sparar in:

√ Gå och äta på en stjärnkrog

 

√  Finansiera en del av nästa semesterresa utomlands

 

√  Sätta undan på ett sparkonto i väntan på sämre tider

 

√  Köpa något riktigt fint till dig själv

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies