" />
Hela den här avdelningen är en annons

Försäkringar

Presenteras av

Så mycket kan du spara på att byta försäkringsbolag

Att välja fel bilförsäkring kan kosta dig onödiga tusenlappar.
Så här kan du sänka kostnaden på bilen rejält – på bara några sekunder.
– Jag sänkte min årliga kostnad med 5400 kronor, berättar Johan.

Här kan du se hur mycket din bilförsäkring kostar hos olika bolag – det tar bara några sekunder och kan spara dig tusenlappar.
 

Att försäkra sin bil är ett måste för att du och andra ska vara trygga i trafiken. Men många svenskar betalar på tok för mycket för sin bilförsäkring – utan att veta om det. Men det finns sätt att minska kostnaden.

 

Största misstaget – att inte jämföra försäkringar

Genom en så enkel sak som att se över bilförsäkringen kan många spara tusenlappar varje år, pengar som kan läggas på annat.

– Jag fick marknadens bästa pris på mina bilförsäkringar och sänkte min årliga kostnad med 5400 kronor, berättar Johan.

 

Han är en av 1,5 miljoner svenskar som har valt att jämföra sin bilförsäkring på Insplanets jämförelsesajt. Johan gick in på deras hemsida, fyllde i ett enkelt formulär, och några sekunder senare hade han fått flera olika prisförslag på en bilförsäkring som kunde passa honom.

– Min bilförsäkring blev hela 28 % billigare, säger Johan.

 

Insplanets rådgivning och jämförelse är helt kostnadsfri. Du får samma pris om du vänder dig direkt till bolagen – men hos Insplanet finns möjlighet att jämföra allas villkor mot varandra för att hitta bäst pris.

 

Här kan du se hur mycket din bilförsäkring kostar hos olika bolag – det tar bara några sekunder och kan spara dig tusenlappar.

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies