" />
Hela den här avdelningen är en annons

Försäkringar

Presenteras av

Kunderna ger Insplanet toppbetyg

Upplever du försäkringar som något ångestfyllt och invecklat? Då är jämförelsesajten Insplanet lösningen som erbjuder ett smidigt sätt att hitta rätt försäkring till rätt pris – snabbt, enkelt och utan kostnad.

Här kan du se hur mycket DU kan spara på att byta försäkring, snabbt och enkelt!
 

Nu får Insplanet toppbetyg. På omdömessajten Trustpilot kan man läsa att hela 91 % av kunderna ger Insplanet högsta betyg.

– En mycket bra sida som är grym och lätt att använda. Har använt mig av Insplanet många gånger nu, skriver kunden Caroline på Trustpilot.

 

En okomplicerad sajt

Precis som Caroline, benämner många användare Insplanet som en okomplicerad sajt som underlättar i letandet efter en försäkring.

– Jag använder mig alltid av Insplanet och tycker det är ett säkert sätt att veta att man får den försäkring man önskar, skriver Juan.

– De har gjort ett otroligt bra jobb. Jättenöjd med mina nya försäkringar och med mycket bättre priser, menar Dirk.

 

Smidig och snabb service

Många användare menar att den personliga rådgivningen hjälpt dem att välja rätt försäkring.

– Kanontjänst och bra, smidig och snabb service. Tog inte lång tid innan de ringde upp och väl där så var det väldigt snabbt och smidigt att kolla vilken försäkring som passade mig bäst, skriver Rasmus.

 

Insplanet är inte enbart en sajt för att hitta försäkringar på ett smidigt sätt, användandet av tjänsten kan även löna sig för kunden. Sanna är en av alla kunder vars försäkringskostnad minskat dramatiskt.

– Jag kunde tack vare denna sida hitta ett försäkringsbolag som sänkte min årliga kostnad med 5200 kronor, berättar hon.

 

Här kan du se hur mycket DU kan spara på att byta försäkring, snabbt och enkelt!

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies