" />
Hela den här avdelningen är en annons

Försäkringar

Presenteras av

Är din bil rätt försäkrad?

Lägre pris och en försäkring utformad efter dina behov.
Så här hittar du den mest optimala bilförsäkringen.

Här kan du se hur mycket din bilförsäkring kostar hos olika bolag – det tar bara några sekunder och kan spara dig tusenlappar

 

Täcker bilförsäkringen om olyckan är framme? Eller är du kanske en av alla de som betalar alldeles för mycket för din försäkring?

 

Det finns en mängd saker att tänka på innan man väljer bilförsäkring: vilket bolag ska du välja, vilka skador täcks och vad kostar premien. Allt detta och lite till kan Insplanet hjälpa till med.

 

Hittills har jämförelsesajten hjälpt 1,5 miljoner svenskar att se över sina försäkringar och se till att de har rätt pris och villkor. Och ofta har det gett resultat som märks av i plånboken. Många kan spara tusenlappar på att se över sin bilförsäkring – kanske finns det billigare bolag, ibland har man för mycket som ingår i förhållande till vad man behöver, och ibland har bolagen helt enkelt gjort olika riskbedömning vilket påverkar slutpriset.

– Det är viktigt att tänka på att utgå ifrån de behov du har. Använder du exempelvis bilen varje dag så kanske du behöver hyrbilstillägg i försäkringen så du får en ersättningsbil om olyckan är framme. Eller bor du exempelvis i ett område med mycket vilt är det bra att ha viltkollision som reducerar eller tar bort självrisken, säger Sebastian Franzén från Insplanet.

 

Insplanets rådgivning och jämförelse är helt kostnadsfri. Du får samma pris om du vänder dig direkt till bolagen – men har hos Insplanet möjlighet att jämföra allas villkor mot varandra för att hitta bäst pris.

 

Här kan du se hur mycket din bilförsäkring kostar hos olika bolag – det tar bara några sekunder och kan spara dig tusenlappar

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies