hela denna avdelning är en annons från Ikea

Ikeas smarta låda som rymmer mer än du tror

En vanlig låda – med ovanligt mycket innehåll. Tack vare smarta postpaket är det nu enklare än någonsin att få hem härlig heminredning. Så här fungerar det.

Väldigt mycket ryms i vårt postpaket, och handlar du för över 300 kronor bjuder vi på frakten. Gäller fram till 5 augusti. Vad lägger du i ditt paket?

 

Många tycker om att besöka något av IKEA:s varuhus. Här kan man få inspiration i spännande möbelutställningar, här kan man känna och klämma på fina saker och här kan man få tips och råd av kunnig personal. Många passar också på att äta och fika innan de beger sig hemåt med sina fynd. Allt fler väljer också att shoppa på IKEA.se och där finns flera fördelar. Till exempel behöver man inte bry sig om några öppettider eller om att resa någonstans. På webben kan man i lugn och ro sitta hemma och välja bland de 10 000 produkterna, när det än passar.

 

Det finns flera smidiga sätt att få hem sina varor från IKEA.se. Bland annat kan man välja inburen expressleverans och då få hjälp med att få hem sina saker redan inom ett dygn. Man kan också välja att hämta sin beställning i något av varuhusen eller på ett utlämningsställe som man själv väljer.

 

Ett smart alternativ som allt fler upptäcker är även postpaket. Det är en både billig och smidig lösning där beställningen packas i en kartong och sen skickas till ett utlämningsställe nära dig. Du hämtar det sen när det passar dig, kanske på väg hem från jobbet eller när du handlar middagsmaten.

 

Många blir förvånade när de inser hur mycket som får plats i ett postpaket. Visste du till exempel att man kan få hem en ny takdusch, en skön bäddmadrass eller nya kuddar och täcken i den smarta lådan?

 

Uppdatera sovrummet – allt får plats i ett postpaket!

Täcke, kuddar, bäddmadrass, lampa… det mesta som behövs till ett sovrum får plats i ett och samma postpaket. Här är ett exempel på hur enkelt och bra det kan bli.

 

  1. Påslakan och örngott, PUDERVIVA, 499 kr.
  2. Dra-på-lakan, Puderviva, 249 kr.
  3. Täcke, Sötvedel, 449 kr.
  4. Bäddmadrass, Tustna, 1 300 kr.
  5. Mörkläggande rullgardin, Tupplur, 179 kr.
  6. Kudde, Guldpalm, 349 kr.
  7. Skrivbordslampa med trådlös laddning, Hektar, 599 kr.

 

Väldigt mycket ryms i vårt postpaket, och handlar du för över 300 kronor bjuder vi på frakten. Gäller fram till 5 augusti. Vad lägger du i ditt paket?

 

Postpaket

 

För att kunna levereras som postpaket får produkterna tillsammans max väga 20 kg och paketets storlek får inte överstiga längd 150 cm, bredd 60 cm, höjd 60 cm.

 

Normal leveranstid är från 4 dagar och du får ett SMS som bekräftar när du kan hämta ut din beställning. Att få sina varor med postpaket kostar 49 kronor.

 

Veckorna 27–31 är det fri frakt när du handlar för över 300 kronor.

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies