hela denna avdelning är en annons från Ikea

Experternas uppdrag: Att skapa ett drömhem för dig

Ikea står för prisvärda möbler, smarta lösningar och heminredning för alla smaker.
Dessutom: Hos Ikea finns också tusentals experter som kan hjälpa dig med att skapa det perfekta hemmet.

Här kan du läsa mer om Ikeas servicetjänster!

 

Få saker är så personliga som den plats man bor på. Olika människor har olika uppfattning om vad som är fint eller trivsamt, många har också olika behov och kräver olika funktioner i sina bostäder. Generella lösningar som passar alla är sällsynta.

 

Att lyfta fram sin egen personlighet i en inredning är en trend som växer sig starkare. Visst kan det vara roligt att omfamna sina egna idéer och släppa fram sin kreativitet – men inte för alla. Många har varken tid eller lust att ägna sig åt heminredning, det finns också personer som inte tycker att de själva har förmågan att hitta den rätta känslan.

 

Hos Ikea finns förutom ett stort sortiment av möbler och heminredning också mycket hjälp att få när man inte riktigt lyckas hitta den stil eller de funktioner man vill ha hemma. Ett exempel är sovrummet där många har svårt att få till rätt stämning.

– Många bokar tid hos mig för att de inte lyckats göra det så hemtrevligt som de vill. Kanske har man det för avskalat och då kan jag hjälpa till med detaljerna, säger Marika Bengtsson, inredare på Ikea som dagligen hjälper kunder med att inreda sina hem.

 

Att lösa de praktiska funktionerna i ett hem kan också vara komplicerat, speciellt om man bor trångt. Även här finns experter tillgängliga hos Ikea. Bland annat kan man få hjälp med att hitta bra garderobslösningar, man kan få hjälp med att inreda sitt badrum, sy upp gardiner, hitta en säng som passar just dina behov och man kan få personlig rådgivning på telefon eller i varuhusen när man ska snygga till eller bygga om sitt kök.

– Vi kan guida hela vägen från att mäta upp köket till ett färdigt resultat, säger Emil Axelsson, köksplanerare på Ikea.

 

Hos Ikea kan man också få hjälp med både transporter och montering av möbler och heminredning, det gäller oavsett om man väljer att handla online eller i något av varuhusen.

 

Här kan du läsa mer om Ikeas servicetjänster!

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies