hela denna avdelning är en annons från Ikea

Äntligen vardag – så får du ordning på din förvaring

Visst är det skönt med lite ordning och reda?
Och nu när hösten snart kommer är det hög tid att skapa nya strukturer i ditt hem.
Det här kan bli ett roligt projekt som gör din vardag lättare i många år framöver.
Behöver du hjälp? IKEA har proffs som står redo att dela med sig av sina kunskaper.

Platssmart förvaring – utan att skruva

 

Det finns undersökningar som visar att människor mår bra av tydliga strukturer. Det gäller inte minst i hemmet, där ordning och reda gör oss både gladare och mindre stressade. Och att skapa en ordning som är lätt att hålla har nu blivit lättare än någonsin.

 

Visst är det härligt med semester när man kan släppa alla måsten och bara njuta av att vara ledig. Men när vardagen är tillbaka tycker många att det är skönt att få återgå till sina rutiner och få lite ordning och reda i livet.

 

IKEA har nyligen presenterat det nya förvaringssystemet PLATSA. Systemet är både flexibelt och modulärt och kan kombineras i många olika lösningar med skåp, bänkar och byråer. Det betyder att även svårmöblerade platser i hemmet, som till exempel under trappor eller sluttande tak, nu kan förvandlas till smart förvaring med perfekt passform.

 

PLATSA är dessutom lätt att montera, man behöver inte ens skruva. Tack vare en ny smart plugg placerar man bara bitarna rätt och klickar till – sen är det klart. Möbeln kan dessutom monteras isär hur många gånger som helst om man skulle vilja bygga om systemet eller ta det med sig när man flyttar.

 

Förutom PLATSA finns också PAX hos IKEA. Det är en byggbar garderobslösning som fungerar lika bra i hemmets alla rum. Och tillsammans med KOMPLEMENT, en serie med inredning och tillbehör till PAX, är möjligheterna att skapa ordning och reda nästan obegränsade. Garderoberna i serien PAX har dessutom 10 års garanti, så man kan vara säker på att de fyller sin funktion länge.

 

Det är inte bara vuxna som mår bra av ordning och reda. Även barn behöver bra förvaringslösningar för att kunna hålla reda på sina saker. Och här är det de vuxnas jobb att skapa en grundstruktur.

 

Eftersom barn växer snabbt förändras deras behov av förvaring. Därför är det en smart investering att satsa på ett modulsystem som går att bygga på i takt med att behoven förändras.

 

Hos IKEA finns STUVA, en smart lösning som är skräddarsydd för familjens yngsta medlemmar. Hemligheten är att allt är på rätt nivå för barn, vilket gör det lättare att klä på sig eller att ta fram sina leksaker.

 

För att hitta den bästa förvaringen för ditt hem kan du få hjälp av en professionell heminredare från IKEA. Du bokar enkelt ett möte på IKEA.se, sen hittar ni tillsammans lösningar som passar dina behov.

 

Just nu är det 20% rabatt på KOMPLEMENT garderobsinredning för alla IKEA FAMILY medlemmar.

 

Så kan du få hjälp av en proffsig heminredare!

  • På ditt varuhus finns rutinerade heminredare från IKEA som kan hjälpa dig att hitta nya lösningar som passar med ditt hem och dina befintliga möbler.
  • Du bokar enkelt ett 1,5 timmar långt möte där ni tillsammans går igenom dina behov och önskningar.
  • Heminredaren möblerar sen utefter din stil och ser till att du får ett bra hem för alla olika aktiviteter.
  • Efter mötet får du med dig en planritning med placering av möbler, belysningsplan, inköpslista och praktiska tips som kan behöva på vägen.
  • Du hittar din heminredare i varuhuset eller bokar tid på IKEA.se/heminredare.
  • Tjänsten kostar 498 kr för 1,5 timmes rådgivning/rum.

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies