hela denna avdelning är en annons från Ikea

Har du koll – här är Ikeas ”hemliga” servicetjänster

Ikea har blivit känt över hela världen för smart och prisvärd heminredning.
Men Ikea erbjuder också en mängd olika tjänster som underlättar din vardag.
Här är servicetjänsterna som du kanske inte visste fanns.

Du kan låta oss sköta mätning, plock, leverans och montering. Här kan du se de servicetjänster du kan beställa av oss.Du kan låta oss sköta mätning, plock, leverans och montering. Här kan du se de servicetjänster du kan beställa av oss.

 

Plockhjälp

Vet du exakt vad du vill ha? Då kan du få hjälp med att plocka ihop alla de saker du ska köpa. Lämna en inköpslista i varuhuset så löser personalen det hela. Under tiden kan du njuta av en fika eller bara strosa runt och låta dig inspireras. Du kan sen välja om du vill ta hem sakerna själv eller om du vill ha hjälp med transporten också.

 

Hantverkshjälp

Visst är det roligt att göra saker själv – men ibland saknas kanske både kunskap och tid. Ikea samarbetar med flera stora entreprenörer som levererar professionell hantverkshjälp när det gäller snickeri, el och VVS iu samband med en köksinstallation. Ikea erbjuder också mättjänst, kompletta köksinstallationer, golvläggning och installationer av badrumsinredning.

 

Köksplanering

Förmodligen har du en tydlig bild av hur ditt drömkök ser ut – men att hitta de bästa lösningarna kräver expertkunskaper och förmodligen har du inte tänkt på alla detaljer. På Ikea kan du boka tid med en professionell köksplanerare som hjälper dig att skapa det perfekta köket utifrån just dina behov. Här får du hjälp genom hela processen, från mätning till att planera, rita och plocka ihop alla delar. Du kan också få monteringshjälp – eller en komplett installation.

 

Syservice

Det finns få detaljer som skapar så mycket trevnad som snygga gardiner, oavsett om det är ett hem eller ett kontor du inreder. På Ikea kan du få hjälp med att sy upp gardiner, allt du behöver göra är att gå till textilavdelningen där du väljer tyg, anger måtten och dina önskemål om stil. Gardinerna sys sedan upp av proffs och levereras till ditt närmsta utlämningsställe.

 

Transport

Kanske saknar du bil – eller har köpt mer än du får plats med. Inga problem. Det går alltid att få hjälp med att transportera sina Ikeavaror hem. När man väljer att besöka något av varuhusen bokar man enkelt leverans med säljaren eller vid transportdisken. Oftast kan man få hem sina varor redan samma dag eller dagen därpå. När du får en leverans från varuhuset kan du också passa på att göra dig av med din gamla madrass, soffa eller en vitvara som transporteras bort.

 

Om man handlar på ikea.se kan man välja mellan flera olika sätt att få hem sina saker: Man kan beställa en hemleverans, man kan få dem i ett postpaket och man kan välja att hämta sina varor på ett utlämningsställe.

 

Montering

Många tycker att monteringen är en del av det roliga med att köpa möbler på Ikea. Men ibland räcker inte tiden till och det kan vara skönt att få hjälp med jobbet. Ikea har proffs som kan montera ihop dina möbler och placera dem där du vill ha dem, färdiga att användas.

 

Bortforsling

Det är bekvämt att beställa hemtransport när man köper en ny soffa, säng eller vitvara. Ännu bekvämare blir det när man låter Ikea transportera bort de gamla möblerna när de kommer med de nya. Med tjänsten Bortforsling tar Ikea hand om dina gamla madrasser, soffor och vitvaror och ser till att de kommer till återvinningen.

 

Du kan låta oss sköta mätning, plock, leverans och montering. Här kan du se de servicetjänster du kan beställa av oss.Du kan låta oss sköta mätning, plock, leverans och montering. Här kan du se de servicetjänster du kan beställa av oss.

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies