5 steg till en billigare bilförsäkring

Det behöver inte vara svårt att få en riktigt bra bilförsäkring som är anpassad efter dig.
Här är några saker att tänka på för att ro hem den absolut bästa dealen.

Betalar du för mycket för din bilförsäkring? Ta reda på det här.

 

Det är inte svårt att få en riktigt bra försäkring till din bil, det gäller bara att veta vad man ska leta efter. Nedan hittar du enkla, men väldigt effektiva, sätt för att lyckas.

 

Börja med att jämföra

Det är viktigt att veta vad olika försäkringsbolag har att erbjuda. Genom att jämföra olika försäkringsbolag med varandra får du en helhetsbild över marknaden.

 

Läs igenom villkoren

När du har hittat en försäkring som du tror passar dig och din bil är det dags att läsa det finstilta. Det kan vara viktigt att jämföra villkor mellan de olika försäkringsbolagen då det kan finnas ganska stora skillnader mellan såväl ersättning samt vad som täcks inom ramen för försäkringen.

 

Uppdelad försäkringspremie

Priset är en väldigt viktig del av bilförsäkringen för de flesta bilägare. Tack vare den nya digitala tekniken som idag finns har Moderna Försäkringar tillsammans med Enerfy tagit fram en ny typ av försäkring som delar upp försäkringspremien i två olika delar: en fast och en rörlig månadspremie. Den fasta premien avser bilens försäkring när bilen är parkerad. Den rörliga premien baseras på hur du kör och hur långt du kör.

 

Betala som du kör

Många av de traditionella försäkringsbolagen tar inte hänsyn till ditt körsätt, något som borde vara en självklarhet. Kör du lugnt och planerat? Då borde du få möjlighet till en lägre försäkringspremie. Med Enerfy får du det. Genom en Plug-in tillsammans med molnet, algoritmer och din smartphone så analyserar de hur du är bakom ratten. Det här innebär att alla får en rättvist uträknad rörlig premie.

 

Hur mycket kör du?

Hur mycket bilen blir stående varierar från person till person. Vet du redan nu att bilen kommer att stå i garaget större delen av sommaren? Då ska du inte behöva betala lika mycket som när du använder den. Vilka försäkringsbolag tar idag det här i beaktande? Med Enerfy – Försäkring med Moderna betalar du enbart för den fasta månadspremien om bilen står still.

 

Funderar du på att teckna ny bilförsäkring? Här kan du räkna ut hur mycket din försäkring skulle kosta hos Enerfy – Försäkring med Moderna.

 

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies