Hela den här avdelningen är en annons

Babylena fötter i vår – här är de magiska produkterna

Många glömmer bort att ta hand om fötterna under vinterhalvåret – och det tar ut sin rätt.
Förhårdnader, gulfärgad hälhud och torrhet drabbar var och varannan person, men det finns enkla knep för att återfå barndomens babylena fötter.

Hårda och tråkiga fötter? Här hittar du de senaste skönhetsprylarna!
 

1. Ta ett varmt och skönt fotbad för att mjuka upp de hårda och torra fötterna. Fotbad är inte bara skönt, det är också avslappande efter en hård arbetsdag.

 

2. Torka fötterna och applicera en skrubbkräm med rejäla korn. Massera fötterna med krämen i några minuter per fot. Tvätta sedan av krämen.

 

3. En elektrisk fotfil är perfekt för att få de där extramjuka fötterna. Arbeta i cirkelrörelser och fila inte på samma område i mer än 3-4 sekunder, på bara några minuter har du fått bort den hårda huden.

 

4. Avsluta med att massera in en fetare fotkräm. Nuxes RÊVE DE MIEL ULTRA COMFORTABLE-fotkräm är både intensivt återfettande och prisvärd. Den minskar förhårdnader, skrovlighet och gör fötterna lena och mjuka.

 

5. Använd sedan ett serum dagligen, gör det till en vana att smörja in fötterna innan du går och lägger dig. Velvet Intensivt Serum från Scholl verkar inom 2 timmar och återfuktar i hela 24 timmar.

 

6. Glöm inte avsluta med ett fräscht lack på tånaglarna. Varför inte ett ljust, snabbtorkande och hållbart nagellack från Makiash.

 

Hårda och tråkiga fötter? Här hittar du de senaste skönhetsprylarna!

Köp produkterna här

 • Fotkräm

  Reparerar även de mest skadade fötterna, 139 kr.

  Köp nu

  Elektrisk fotfil

  Elektrisk fotfil som snabbt tar bort hård hud på fötterna, 349 kr.

  Köp nu

  Mjukare fötter

  Plastsockar som skonsamt tar bort förhårdnader och förfinar åldrande hud, 179 kr.

  Köp nu

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication
Om cookies