" />
Advertisement
Hela den här avdelningen är en annons

Ann-Christin satsade 50-lapp – vann 760 000 kr

Tre spelare kammade hem totalt 2,6 miljoner kronor hos Casumo. En av vinnarna: svenska Ann-Christin.
– Jag var totalt mållös när jag träffade jackpotten och kunde inte tro mina ögon när jag kollade på skärmen, säger hon.

Här kan du spela Mega Fortune och andra populära spel – registrera dig idag och ta del av din välkomstbonus!

 

Det var på populära spelet Mega Fortune som turen var framme för Ann-Christines del. På skärmen stod det att hon vunnit 76 126 euro efter att ha satsat fem euro, alltså drygt 760 000 kronor på knappa 50-lappen:

– Jag konverterade vinsten till svenska kronor och kände hur leendet blev större och större. Jag trodde aldrig att detta skulle kunna hända mig, men det gjorde det, säger hon.

 

Eftersom hon spelade mitt i natten fick dock firandet pausas en stund:

– Jag ville genast berätta för min bästa vän, men klockan var alldeles för mycket så jag bestämde mig för att vänta tills morgonen efter. Då korkade vi upp champagnen.

 

Pengarna kommer inte bara gå till shopping och resor – en slant kommer gå till välgörenhet:

– Jag är väldigt duktig på att shoppa så det blir inga problem med att spendera pengarna. Jag brukar dessutom resa en del och det är väl klart att vissa resemål som tidigare varit lite för dyra, lockar väldigt mycket. Sen finns det också många människor som kan behöva en hjälpande hand, säger Ann-Christin.

 

Hon var inte enda nordbon att vinna stort hos Casumo den veckan. Först vann en norrman 105 850 euro, dryga miljonen omräknat i kronor, på spelet Book of Dead via mobilen – mannen hade öppnat sitt konto dagen innan. Och två dagar efter Ann-Christins lyckoträff kunde ytterligare en norrman fira: Han vann 87 927 euro, nästan 900 000 kronor, på Hall of Gods efter att ha satsat två euro, knappa 20 kronor.

 

Så fungerar Casumos bonus:

Gäller endast nya insättande spelare. Minsta insättning är 10 euro. Registrera dig och få 20 gratissnurr i Starburst direkt. Gör din första insättning och få den tripplad med 200% bonus. Du får nu också 20 nya gratissnurr varje dag de nästkommande 9 dagarna, bara genom att logga in. På din 2:a och 3:e insättning får du 50% bonus. På din 4:e och 5:e insättning får du 25% bonus. Det blir fem insättningsbonusar (värda 1 200 euro) och 200 gratissnurr totalt.

 

*Personen på bilden har ingenting med texten att göra.

 

Här kan du spela Mega Fortune och andra populära spel – registrera dig idag och ta del av din välkomstbonus!

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Bonnier News Brand Studio