" />
Hela den här avdelningen är en annons

Hur väl känner vi egentligen den vi lever med?

Tänk dig att du hittar ett undangömt brev på vinden med den handskrivna texten: ”Öppnas i händelse av min död”. Du ringer din man som väser att du absolut inte får öppna brevet. Vad gör du då?

Här kan du beställa ”Öppnas i händelse av min död”, en perfekt julklappsbok.
 

Kuvertet med den ödesmättade texten sätter i gång febriga tankar hos Cecilia Fitzpatrick. Hon är lyckligt gift med John-Paul. Eller hur? De har tre döttrar tillsammans. Visst älskar han sina barn? De är framgångsrika och bor bra i Sydney i Australien. Eller?

 

Blir misstänksam

Vad är det för hemlighet hennes man försöker dölja? Mannen hon trodde hon kände utan och innan, den kärleksfulle maken, den omtänksamme pappan.

 

John-Paul, som är på tjänsteresa, avfärdar brevet och ber henne slänga det utan att läsa. Cecilia blir alltmer förbryllad och misstänksam och kan till slut inte avhålla sig från att riva upp kuvertet. Livet tar en dramatisk vändning.

 

Flera livsöden vävs samman i berättelsen. Tess som efter makens otrohet tar sonen med sig och flyttar hem till mamma i en annan stad. Rachel som bär på en livslång sorg efter dottern som blev mördad som sjuttonåring. Efterhand avslöjas personernas beröringspunkter och de korsar varandras väg.

 

På bestsellerlistan i 50 veckor

Författaren Liane Moriarty skriver vardagligt och i lättsam ton om svåra livsfrågor som skuld, svek, mobbing, sorg. Den centrala frågan hon ställer är: Hur väl känner vi den vi lever med?

 

Romanen ”Öppnas i händelse av min död” blev ett internationellt genombrott för den australiensiska författaren Liane Morarty. Boken låg på New York Times bestsellerlista i 50 veckor.

 

Här kan du beställa ”Öppnas i händelse av min död”, en perfekt julklappsbok.

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion: Wasp Communication