Uppdatera hemmets entré med stil – så gör du

Man brukar säga att det är insidan som räknas, men det stämmer inte alltid. Inredning i all ära, men nu är det dags att fokusera på hemmet utsida – närmare bestämt entrén.

Dags att köpa ny ytterdörr? Bolist har allt du behöver.
 
Alla hem har en, ändå är det förvånansvärt många som inte tänker den. Vi pratar självklart om ytterdörren. Det här är en av de viktigaste detaljerna i ett hem, dörren ska nämligen agera som ett funktionellt skydd – som gärna får spegla resten av hemmet.
 
Det finns många olika varianter att välja mellan när det kommer till ytterdörrar, och en riktigt snygg variant kan sätta stilen på hela hemmet. Här är några av de absolut fräschaste alternativen på marknaden just nu.

Ytterdörr Luleå Vit

Med en spårad fasadstruktur om 200 mm på utsidan och en slät insida är den här entrédörren en klassiker. Förutom att den är snygg i sin stilrenhet är den välisolerad med 64 mm cellplastisolering och dubbla aluminiumplåtar i dörrbladet.

2490 kr

Ytterdörr Skara Avlångt Glas Vit

Den här varianten signerad Scandidoor har en slät struktur med ett avlångt fönster av klarglas. Även den här är välisolerad med extra stålförstärkning i dörrbladet. Både in- och utsidan är av materialet HDF (High Density Fiberboard) och de tre gångjärnen är justerbara i höjdled och bakkantssäkrade.

4990 kr

Ytter/altandörr Ängby Helglas Vit

Vill du ha mer ljus i hallen? Då är den här dörren ett bra alternativ för dig. Med ett fönster i energisparande klarglas får du ett naturligt ljusinsläpp utan att kompromissa med säkerheten. Ett trepunkt-säkerhetslås, inbrottsförstärkt över- och underbleck och den välisolerade dörren ger dig en skyddad – och snygg – entré.

7790 kr

Ytterdörr Grenå Runt Glas Vit

Spårad fasadstruktur och ett trendigt fönster av klarglas tar verkligen hemmets entré till en helt ny nivå. Dörrkarmen på 105 mm är gjord av kvistfri fingerskarvad furu och de tre gångjärnen är justerbara i höjdled.

5490 kr

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Bonnier News Brand Studio
Om cookies