Uppdatera bastun till vintern – så gör du

I takt med att temperaturen sjunker utomhus finns det nästan inget mysigare än att värma sig i en bastu. Vill du ta din rykande heta stund till nästa nivå? Då är det dags att uppdatera din bastu.

Funderar du på att renovera bastun? Bolist har allt du behöver – se alla produkter här.

Det finns många fördelar med att bada bastu. Förutom att det är avslappnande och värmer gott så utvidgar hettan dina blodkärl, vilket resulterar i bättre blodcirkulation. Det här är bara några fördelar med att tillbringa tid i den berömda bastun.

Många badar bastu flera gånger i veckan året om, medan andra låter den gå varm vintertid. Oavsett hur mycket du badar är det en självklarhet att upplevelsen ska vara så bra som möjligt. Det finns några sätt ta upplevelsen till en helt ny nivå.

Byta panelen

För att ge bastun ett nytt och fräscht helhetsintryck kan det vara en bra idé att byta panel. Varför inte välja det klassiska och prisvärda träslaget gran?

10,90 kr/m

Nytt ljus

Det ska vara mysigt i en bastu, en av hemligheterna är ljuset. Det varma, vita ljuset är verkligen effektfullt och passar perfekt där. Varför inte testa placera ljuskällan på något annat ställe än taket? Det är en garanterad stämningshöjare.

1190 kr

Behåll värmen

Det absolut viktigaste i en bastu är att det ska vara varmt. En del har problem med att behålla den där riktiga hettan i bastun – då kan bastufolie vara ett bra alternativ. Folien fyller sitt syfte om bastun regelbundet är varmare än omgivningen.

199 kr

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Bonnier News Brand Studio
Om cookies