Uppdatera badrummet i höst: Så här gör du

Hösten ser många som en nystart på många sätt, varför inte göra detsamma i hemmet? Det är dags att sikta in sig på ett av rummen du garanterat besöker varje dag. Ja, vi pratar självklart om badrummet.

Just nu är det upp till 23% rabatt på badrumsprodukter hos Bolist, se mer här.

Att renovera ett badrum kan vara tidskrävande, tålamodsprövande och aningen dyrt. Men det finns faktiskt sätt att uppdatera badrummet utan att lägga ut en förmögenhet. Det gäller att planera, välja ut rätt produkter och göra det steg för steg.

Om du har en bra grund kan det göra underverk att byta ut en del av den funktionella inredningen.

Toalettstolen
En av de centrala delarna i vilket badrum som helst är självklart toalettstolen. Om du har en toalettstol du inte gillar eller som inte riktigt fungerar som den ska är det hög tid att byta ut den mot en ny, skinande porslinstron. Varför inte välja en variant där du själv kan bestämma både vattenfyllningsvolym och spolningsvolym? Det sparar nämligen både på miljön och ekonomin.

Handfatet
Lika viktigt som själva toaletten är vid ett besök i badrummet så spelar handfatet en delad huvudroll. Strunta i sprucket porslin och matt finish, nu är det dags att välkomna hösten med en vackert och tidlöst handfat. Ett tips är att välja ett alternativ med tillhörande badrumsskåp för smartare förvaringsmöjligheter.

Badrumsskåp
Förvaring kan ingen få för mycket av, speciellt inte i badrummet. Där är det nämligen skönt att kunna ställa undan sina saker för att lättare hålla rent. I ett mindre badrum är det smart att inte bara utnyttja kvadratmeter utan även kubikmeter. Investera i ett högskåp, då får du plats med mycket utan att det tar upp så mycket plats.

Badrumsfläkt
För att hålla ditt uppdaterade badrum rent och fräscht är det viktigt att byta ut luften mellan varven, det är här fläkten kommer in i bilden. Här är möjligheterna nästan oändliga, välj en som passar dig och ditt badrum allra bäst.

Funderar du på att uppdatera ditt badrum? Bolist har kampanjpriser på flera av sina produkter, läs mer här.

KÖP PRODUKTERNA HÄR
product img

Handfat m. skåp

Vackert och tidlöst handfat med tillhörande badrumsskåp. 699 kr

Köp
product img

Badrumsskåp

Ett stilrent högskåp med vita mjukstängande luckor. 1390 kr

Köp
product img

Toalettstol Verona

Vit toalettstol med hel- och halvspolningsfunktion. 990 kr

Köp
product img

Badrumsfläkt

Effektiv fläkt som tar bort fukt och dålig lukt. 429 kr

Köp

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Bonnier News Brand Studio
Om cookies