Topp tre: Snygga och stilrena postlådor

En postlåda är en samlingsplats för glada, och nödvändiga, nyheter. Men lådan behöver inte stanna vid ett måste, varför inte välja en variant som är både snygg och funktionell?

Just nu har Bolist upp till 33 % rabatt på postlådor – se alla produkter här.

Det är detaljerna som gör ett hem. Det kan vara en vacker vas i fönstret, en snygg kudde i soffan – eller en passande postlåda framför huset. När det kommer till just postlådan är det inte alla som tänker på den, trots att man tittar i den nästan dagligen.

En snygg och stilren postlåda kan faktiskt vara detaljen som gör hemmets helhet komplett. Kolla här nedanför för de absolut snyggaste och mest stilrena postlådorna i butik just nu.

Industriell känsla i grått

Länge har material som betong och mer industriella metaller och färger varit på tapeten. De syns överallt i inredningstidningar och i vart och vartannat hem – nu även på postlådor. En grå postlåda i zinkplåt ger helt rätt känsla för det trendiga hemmet.

99 kr

Säkert och snyggt

Den här pampiga postlådan ger verkligen en lyxig känsla till hemmet. Med sin generösa storlek ger det utrymme för både daglig- och veckoposthantering. Den står stadigt på marken, har reglerbart hyllplan och säkert lås med två nycklar.

519 kr

Den lilla svarta

Svart passar till allt – även alla husfasader. Den här varianten signerad MEFA är en rymlig postlåda i ett mindre format. Förutom att den karaktärsfulla designen höjer hemmets helhetsintryck är den både av hög kvalitet och funktionell.

929 kr

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Bonnier News Brand Studio
Om cookies