Så sparar du tid när det är dags att renovera

Det är ingen hemlighet att det tar tid att renovera. Förutom tid krävs en hel del tålamod – men det finns några enkla, och väldigt effektiva, sätt att göra processen så mycket lättare.

Just nu har Bolist upp till 21 % rabatt på handmaskiner – se alla produkter här.

Det finns några faktorer att ta i beaktande innan man sätter igång med en renovering. Självklart spelar den ekonomiska biten en stor roll, men tiden är också av stor betydelse – speciellt om du ska göra jobbet på egen hand.

Det finns de som väljer att kämpa igenom sin renovering med verktyg som kräver en hel del muskler, där kroppen får göra det mesta av jobbet. Det är inget fel med traditionella hammare, handsågar och skruvmejslar – men det tar en hel del tid. Varför inte låta maskinerna göra jobbet så mycket lättare? Nedan hittar du en hel del utrustning som sparar dig värdefull tid när det är dags att renovera.

Sticksåg P-X Solo TE-JS18LI

Sticksågen signerad Einhell har ett enkelt, verktygslöst sågbladsbyte exklusive batteri och snabbladdare. Den här maskinen ingår i märkets nyutvecklade batterisystem Power X-Change vilket gör att du kan använda ett och samma batteri till alla maskiner som ingår i den serien.

499 kr

Slagskruvdragare TE-CD 18-2 Li-i-Solo Power X-Change

Varför skruva för hand när du kan ta hjälp av en riktigt bra slagskruvdragare? Här är ett kraftfullt alternativ med två växlar som underlättar hela byggprocessen.

599 kr

Hörnslip TE-OS 18 Li-Solo Power X-Change

Hörnslip TE-OS 18 Li-Solo Power X-Change
En hörnslip med softstart och omstartsskydd för ett säkrare användande. Den har snabbjustering av skivskydd och även växelhus i aluminium för bästa hållbara kvalitet.

299 kr

Batterikit med laddare

Alla maskiner ovan ingår i serien Power X-Change. Att ha möjlighet att använda samma batteri till flera olika maskiner underlättar på flera plan. Här är ett starterkit med ett laddningssystem för längre batteritid.

499 kr

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Bonnier News Brand Studio
Om cookies