Så sänker du kostnaderna när du ska renovera hemma

Förändring är roligt, ibland nödvändigt. Det är många som vill renovera hemma men bromsas av den ekonomiska biten. Nu finns det äntligen ett sätt att sänka kostnaderna.

Här kan du se all utrustning som du kan hyra hos Bolist.

Små förändringar kan göra mycket i ett rum, större förändringar kan göra underverk. Under höst och vinter renoveras en hel del inomhus, såsom badrum och kök.

Trots att viljan, och även behovet, finns där kanske inte den ekonomiska situationen tillåter en renovering. Men det finns ett enkelt knep som minimerar kostnaden markant.

Hyr utrustning istället för att köpa den
Bolist har en tjänst där det går att hyra utrustning, så du slipper köpa en helt ny maskin inför en renovering eller annat byggprojekt. Idén om delningsekonomi är lika vänlig mot plånboken som för miljön.

När du vet vilken typ av utrustning du behöver är det bara att gå in på Bolists hemsida och välja vilken typ av produkt du önskar hyra. Här finns allt från borrmaskiner till trädgården och skruv- och spikverktyg till lyftanordningar och betongblandningsmaskiner.

När du klickat dig vidare på vilken typ av utrustning du vill hyra, då väljer du vilken butik du vill hyra från. Det här ger dig möjligheten att välja en affär som ligger nära dig, vilket gör det smidigt att både hämta och lämna. På hemsidan väljer du även hur länge du vill hyra produkten innan du slutligen hämtar den i vald butik.

Möjligheten att testa olika typer av produkter
Den här typen av delningsekonomi kanske gör att steget till den önskade, eller nödvändiga, renoveringen inte blir lika stort. För dig som älskar olika typer av verktyg och maskiner är det här även ett ypperligt tillfälle att testa dig fram för att hitta en produkt som du gillar – och kanske slutligen slå till på.

Information om utrustningen som går att hyra finns på Bolists hemsida, även bruksområde och möjligheten att chatta med personalen vid eventuella frågor.

Är du i behov av att hyra en maskin till din renovering? Läs mer här.

Köp produkterna här
product img

Borr- & mejselhammare

Kort, välbalanserad och kompakt i ny design. 119 kr/dag.

Köp
product img

Diamantsåg

Vattenkyld, 1000 W. För kakel, klinker, granitkeramik och marmor. 239 kr/dag.

Köp
product img

Glättrinsmaskin

Glättringsmaskin för utslätning och polering av betong. 499 kr/dag

Köp
product img

Omrörare

En användarvänlig maskin som klarar av volymer upp till 200L. 110 kr/dag.

Köp

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Bonnier News Brand Studio
Om cookies