Så enkelt gör du din egen trädgård till barnens favoritplats

Det behöver inte vara svårt att göra trädgården till ett ställe där barnen kan ha lika trevligt som du – här är allt du behöver!

Upp till 45 % rabatt på lek och fritid hos Bolist – här är alla produkterna.

Att tillbringa tid i trädgården på sommaren är njutning på hög nivå. Det är något speciellt med att få rensa i sina rabatter, vattna blommorna och klippa gräsmattan. Men också att få sätta sig ner och bara njuta av att värmen med bekvämligheten i att ha sitt eget hem bara några meter bort.

För barn med spring i benen och leklust är det inte lika fantastiskt att bara sitta i en solstol och njuta av lugnet. Då finns en enkel, men väldigt effektiv, lösning: En lekplats i trädgården.

Det finns en hel del olika roliga alternativ att välja mellan för de små. Få en dos lekfull inspiration här nedanför.

Sandlåda

Med en sandlåda kommer man långt. Varför inte välja en variant som är gjord av tryckimpregnerad furu med inbyggt lock – som blir till två bänkar när det fälls upp? Både praktiskt och bekvämt.

499 kr

Ingen sandlåda utan sand

Det finns många olika typer av sand, och självklart är det viktigt att barnen ska få det bästa. Den här sanden är specialutvecklad för just lekplatser och är certifierad av Dancert A/S. Sanden packar inte ihop sig och dämpar därmed stötar – väldigt bra för barnens skull.

45 kr

Gunga till linbana

En linbana tar inte mycket plats i trädgården samtidigt som det är underhållande för barnen. Förutom att det är viktigt att själva linbanan är upphängd på rätt sätt så ska barnen även sitta stabilt, då är en tallriksgunga en bra modell.

229 kr

Lekstuga

Fantasin flödar när barnen får ett eget litet hus att leka i. Jungle Playhouse är en komplett lekstuga i tryckimpregnerad tall, fri från krom och arsenik med rundade kanter och hörn.

5090 kr

Lektorn

Barn med mycket spring i benen brukar älska att klättra. Med ett lektorn kan minstingarna klättra upp i tornen och sedan åka rutschkana ner.

3990 kr

Klätterställning

Med en komplett klätterställning tar du lekparken hem till trädgården. Med gungor, sandlåda, klätterställning och rutschkana får barnen många olika alternativ att välja mellan när det är dags för lek och bus.

4990 kr

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Bonnier News Brand Studio
Om cookies