Perfekta presenten för nybörjare: Verktygen alla behöver

Verktyg är något som borde finnas i alla hem – även i det allra första egna boendet. Varför inte ge bort ett verktygskit till inflyttningspresent eller till den nybakade studenten?

Hos Bolist hittar du allt i verktygsväg – se alla produkter här.

Nu är det inte lång tid kvar till att det fullkomligt kryllar av kritvita studentmössor runtom i landet. Det betyder att studentmottagningarna snart avlöser varandra. Har du funderat på vad du ska ge bort till den nyutexaminerade?

Alla behöver verktyg, även fast många kanske inte tänker på det. Varför inte ge bort ett nybörjarkit till den nybakade studenten? Passar även perfekt som inflyttningspresent!

Hammare

Inget verktygskit utan en hammare. Här är en stålskaftad variant signerad Tactix med ergonomiskt och extra bekvämt grepp.

99 kr

En modell för den lite mer krävande användaren är den robusta och helsmidda hammaren från samma leverantör. Även den här snickarhammaren har ett ergonomiskt handtag.

199 kr

Såg

Man behöver inte krångla till det – välj en handsåg med 2-komponentshandtag. Lättarbetad utan att kompensera med resultatet.

99 kr

Skiftnyckel

För att lyckas lossa på muttrar och skruvar med kantiga huvuden behövs en skiftnyckel. Det finns en hel del olika storlekar och varianter att välja mellan.

159 kr

Skruvmejslar

Skruvmejslar är ett måste i en komplett samling verktyg. Olika skruvar kräver olika mejslar, därför är det en bra idé att starta med ett set om flera. I en sats från Teng Tools kommer den sju skruvmejslar med olika spår, smidigt i en och samma låda.

499 kr

Snabbtving

En tving är ett låsbart verktyg som används främst vid limning men även vid fixering av olika detaljer. Den här modellen från Irwing har vridbara käftar vilket ger en jämnare fördelning av trycket och även en möjlighet att hållas på ojämna ytor.

199 kr

Vattenpass

Ett vattenpass är ett måste för att resultatet ska bli felfritt. Med sin aluminiumprofil med tre libeller gör att den här varianten från Tactix passar för både hobbysnickare och proffs.

129 kr

Meterstock

I varje verktygssamling finns en meterstock, det är sedan gammalt.

129 kr

Verktygslåda

Självklart måste verktygen samlas på ett och samma ställe, här kommer verktygslådan in i bilden. En riktig klassiker som uppdaterats med smidiga inlägg i perfekt storlek för nybörjaren.

249 kr

Verktygssats

Om du verkligen vill göra det enkelt för dig utan att kompromissa med din present, till dig själv eller någon annan, är en färdig sats ett bra alternativ. Här samlas 127 delar i en röd låda med säkerhetslås av metall.

1990 kr

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Bonnier News Brand Studio
Om cookies