Oväntade produkten som underlättar renoveringen

Går du, som många andra, i renoveringstankar? Innan det är dags att sätta igång kan det vara bra att veta att det faktiskt finns saker som förenklar processen.

Dags för renovering? Bolist har borden som gör jobbet enklare.

En renovering kan innebära flera olika saker. Förutom att det är efterlängtat och ibland nödvändigt så kan det vara tidskrävande och självklart väldigt roligt. Speciellt när du äntligen får se resultatet.

Det finns mycket förberedelser när förändringar ska göras i hemmet. Självklart finns även olika typer av renoveringar med varierande krav på tid och pengar – men något har alla situationer gemensamt. Jobbet ska göras.

Under en upprustning får du vara beredd på att både kropp och knopp får arbeta. Tunga verktyg ska hanteras och mått ska räknas ut för att resultatet ska bli felfritt. Där här kan vara just det som får många att inte våga göra jobbet själv – men det finns faktiskt en produkt som kan underlätta renoveringen: Arbetsbordet. Här finns det olika typer av bord som både förenklar själva hanterandet av redskapen, men som också gör att utgången blir lyckad.

Arbetsbord KSU 251

Den här modellen signerad Metabo är ett lätt och robust maskinstativ för kap- och geringssågar. Anledningen till att bordet är så stabilt är benen med höjdjustering, och de universella fästprofilerna gör det kompatibelt med de vanligaste kap- och gersågarna.

Längd: 127 centimeter – 250 centimeter
Max viktbelastning: 250 kilo
Vikt: 23 kilo

1690 kr

Sågbord KSU100

Den här varianten är snabbt redo att användas tack vare sina låsbara fällben. Sågbordet från Metabo är ett understativ för kapsågar och har en maskinhållare som du slipper montera med verktyg. Även det här alternativet lämpar sig för att vanligt förekommande kapsågar.

Längd: 100 centimeter
Max viktbelastning: 250 kilo
Vikt: 16 kilo

1390 kr

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Bonnier News Brand Studio
Om cookies