Ljusa upp i höstmörkret med säsongens snyggaste utelampor

Hösten är här vilket innebär att mörkret tränger sig på tidigare och tidigare för varje kväll som går. Med andra ord är det dags att bjuda hem ljuset – och det ska självklart göras på ett snyggt sätt.

Upp till 9 % rabatt på utebelysning hos Bolist just nu.
 
Snart är tiden här då det är mörkt när du åker hemifrån på morgonen – och även när du kommer hem efter arbetsdagens slut. Det här påverkar oss mer än vad vi kanske trott: Tröttheten tar över och längtan efter dagsljuset blir större än någonsin.
 
Varför inte se till att välkomnas hem av snygg belysning redan utanför din bostad? Just nu finns en hel del fina alternativ som både ljusar upp i höstmörkret och är en snygg detalj för ditt hem.

Utomhuslampa Vägg Sensor

Den här lampan från Philips ser till att det alltid är ljust när du kommer hem. Med hjälp av en rörelsesensor tänder den nämligen ett välkomnande sken varje gång du närmar dig ytterdörren. Den är enkel att installera på väggen, är vädertålig och bjuder på ett effektfullt ljus.

325 kr

LED Utomhuslampa

Det här passar perfekt för dig som gillar design mer än traditionell belysning. Philips Arbour LED är nämligen en atracitgrå vägglampa med en ljuspanel inramad av ett slitstarkt hölje i formgjuten aluminium. LED-lampan ger ett varmvitt ljus och har en livstid på upp till 25 år.

559 kr

Utomhuslampa Nightingale

Låt ljuset visa vägen med hjälp av en vägglampa i rostfritt stål som ger vackra dubbelriktade ljuseffekter. Den här varianten passar perfekt för dig som gillar den lite mer moderna stilen.

470 kr

Chill Light Cube

Slipp allt som har med sladdar att göra! Den vattentäta belysningen i okrossbarpolyeten skapar stämning i trädgården med hjälp av uppladdningsbara batterier. Lamporna ställs in i rött, blått, grönt eller vitt sken eller kan växla mellan de olika nyanserna.

799 kr

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Bonnier News Brand Studio
Om cookies