Lista: Tre populära presenttips till pappa på fars dag

På söndag är det fars dag, det här innebär självklart att det är hög tid att uppmärksamma alla pappor där ute. Här är några presenttips som kommer göra succé.

Behöver du fler tips på presenter till pappa? Bolist har allt du behöver.

Det finns många sätt att fira pappa på fars dag; frukost på sängen, en kram eller eftermiddagsfika med tillhörande tårta. Eller det absolut säkraste kortet av dem alla: En present med eftertanke.

Är din pappa en hobbysnickare? Gillar han att fixa och dona hemma med olika projekt och renoveringar? Då finns det en hel del valmöjligheter när det kommer till presenter. Nedan hittar du tre alternativ att överraska pappa med!

Multiverktyg Centerdrive

Ett multiverktyg är aldrig fel att få inslaget i fint presentpapper. Varför inte välja den här modellen signerad Gerber? Den levereras med roterbart avbitarblad – som också är utbytbar – och spetsig fjäderbelastad tång. Förutom att den också har en centrerad skruvmejsel med utbytbar bits så har multiverktyget ett tandat knivblad, flasköppnare, syl, brytjärn med mera. En fullträff!

1190 kr

Verktygssats 45 st

Om du vill ha en garanti på en lyckad fars dag är det här en riktigt bra start: En verktygssats med 45 delar. Den här varianten från Tactix är både praktisk och funktionell – perfekt både för proffs och hemmafixare!

369 kr

Verktygssats TM127

Om du vill samla pluspoäng för en lång tid framöver är det här helt rätt, med ett verktygssätt med 127 delar kommer man långt. Förutom ett gediget innehåll kommer alla delar i en plastlåda med ett säkerhetslås av metall, infällbart handtag och gångjärn med metallsprint.

2990 kr

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Bonnier News Brand Studio
Om cookies