Insynsskydda uteplats och balkong: Så gör du det med stil

Att tillbringa tid på sin balkong eller uteplats är inte helt ovanligt den här tiden på året, det kan nog de flesta hålla med om. Lika många kan skriva under på hur viktigt det är att få sitta ifred – här är de snyggaste insynsskydden just nu.

Upp till 24 % rabatt på insynsskydd hos Bolist just nu.

En klassisk ritual som många har är att göra i ordning sin balkong eller uteplats inför sommaren. Det kan vara allt från att plantera blommor, köpa nya möbler och fina inredningsdetaljer. När sommaren sedan är här och det är dags att njuta av sin uteplats vill man ha så få störningsmoment som möjligt – här kommer insynsskyddet in.

Det finns en hel del olika varianter av insynsskydd att välja mellan. I flera fall kan det upplevas svårt att hitta en modell som både gör jobbet och är snygg på samma gång. Bolist har ett helt nytt, exklusivt sortiment som uppfyller båda kraven.

Här kan du läsa mer om stolparna och tillbehören som kan behövas när du monterar ditt insynsskydd.

Skärm Classic Kaprifol

Den traditionella skärmen i tryckimpregnerad gran skapar avskildheten du söker. Här går det att göra sin helt egen kombination med stolpar, stolplock och fundament separat – allt för att det ska passa just din balkong eller uteplats.

945 kr

Skärm pilskärm

Den här varianten är tillverkad av ettåriga flätade pilgrenar som doppats i träolja. Det är ett effektivt skydd mot både vind och insyn, samtidigt som den bidrar till att höja trivselfaktorn. Materialet känns väldigt levande eftersom färgen på träet påverkas av den miljön det växt upp i.

569 kr

Skärm Monaco konstrotting

Här är något för den som gillar stilrena lösningar. En skärmserie i enkelflätat svart konstrotting kan rama in din uteplats på ett snyggt sätt. Genom fästen med smart klickfunktion monteras skärmarna enkelt ihop.

1868 kr

Skärm Horizont

Den här serien är Jabo’s snabbast växande och populära serie med skärmar. De finns i olika färger och material och går faktiskt att kombineras med belysningsarmatur, vilket ger ett helt nytt liv åt trädgården.

978 kr

Köp produkterna här (dra åt sidan för fler produkter)
product img

Stolpfot 97X97X150mm

Varmgalvaniserad stolpfot av plåtjärn med bulthål för fastsättning av stolpar. 69,90 kr

Köp
product img

Beslag till Monaco 5 vägg

Beslag i pulverlackat stål till Monaco vinskydd. Passar till Skärm Monaco 5. 224 kr

Köp
product img

Stolpfot 71X71X150mm

Varmgalvaniserad stolpfot av plåtjärn med bulthål för fastsättning av stolpar. 49,90 kr

Köp

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Bonnier News Brand Studio
Om cookies