Hög tid för höststädning: Här är prylarna du måste ha

Hösten är årstiden då trädgården i maklig takt förbereder sig inför kallare tider. Med andra ord: Höststädningen står för dörren.
Här är fyra prylar som gör städdagen smidigare och roligare.

Bolist har kampanjpriser på stora delar av sitt sortiment just nu, se alla produkter här.
 
Vissa kallar det ett nödvändigt ont, andra njuter av att vara utomhus en vacker höstdag för att göra trädgården vinterfin. Oavsett vad du känner inför höststädningen behövs rätt utrustning för uppdraget.

Kraftfull lövblås

Sparar på såväl krafter som rygg. Till ”finliret” är en räfsa fortfarande att föredra, men med lövblåsen får du smidigt bort stora mängder löv, gräs, och annan smuts. Fungerar bra på både gräsmatta, plattor och uteplats.
Modellen Einhell P-X SOLO GE-CL18LI har låg vikt, blott 2,2 kilo och en blåshastighet upp till 210 km/h.

329 kr

Smidig lövsug

Du som vill ha möjlighet att både blåsa löv och suga upp dem, satsar med fördel på lövsugen Einhell GE-EL 3000W. Då kan du först blåsa ihop lövhögen, för att sedan suga upp dem i lövsugens behållare. Löven reduceras till en bråkdel av sin ursprungliga storlek och används lämpligt till komposten.

899 kr

Förstklassiga lövräfsan

Fiskars Prima Plast Lövräfsa 26T är en riktig klassiker och produktserien är den mest populära i Sverige på senare år. Som namnet antyder håller räfsan hög kvalitet och bör vara given i varje trädgård. Skaftet är av trä och de 20 pinnarna är gjorda av stark plast.

99 kr

Sopa rent med kvasten

Ingen städning utan en rejäl kvast. Fiskars Gårdskvast Solid passar perfekt till att sopa uteplatsen, trottoaren och andra ställen du vill hålla rena. Kvasten har både hårda och mjuka borst för att sopandet ska bli effektivt.

289 kr

AB Kvällstidningen Expressen
Ansvarig utgivare: Thomas Mattsson
Produktion:Bonnier News Brand Studio
Om cookies